| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O radosti z dětí

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 97 [Dalších 67 >>]
katka
  • 
10.4.2002 9:35:41
Ahoj Renato ja ziji s manzelem v Lipsku a kde konkretne ty v jakym meste ? Nevim jestli mohu tykat ,ale me je zatim 24 let tak me prosim tykejte. rada bych s vami dopisovala o ruznych zajimavostech v Nemecku ,ale i o novinkach v Cechach. Zatim Cau Katka Tesim se na odpoved Diky
  • 
6.4.2002 22:36:43
Zdravím všechny české maminy v Německu. Žiju tady už pátým rokem. Čtyři roky jsem pracovala v Sasku a nyní jsem už rok na mateřské. S manželem (Němec) jsme se přestěhovali na venkov nedaleko Bonnu. V Sasku jsem měla plno českých kamarádů a kamarádek. Po přestěhování jsem se zatím s nikým z Čechů neseznámila. Bydlí taky někdo v blízkosti Bonnu, Kolína, apod. ?
renata
  • 
5.4.2002 11:13:37
ahoj katko,ziji take v Nemecku,ale v Hessensku,zda budes mit chut ci naladu,tak napis.renata
Jitka
  • 
22.3.2002 7:48:22
a tím i pro Zuzku,omlouvám se - za slovem vypadni mělo být :-)) Pak by ten můj příspěvěček byl chápán jako lehounká ironie, nikoliv jako urážka. PROMIŇTE !
22.3.2002 7:01:17
Jitko,ale Tomáš přece nic špatného nenapsal,tak proč by měl odsud vypadnout?I když tyto stránky jsou víceméně ženské,to neznamená,že muži se nemůžou připojit.Třeba i takoví jako František.Když respektuješ Františka,respektuj i Tomáše.
  • 
21.3.2002 15:13:34
Ahoj Julie,
jak se mas? Preju ti vse nejlepsi k narozeni Annabellky!! Pred casem, kdyz jsme byly obe tehotne, jsme si psaly, ale pak jsme se nejak ztratily...Mezitim se nam narodil Daniel a prestehovali jsme se z USA do Panamy. Ozvi se, jestli chces. Anna
Jitka
  • 
21.3.2002 14:40:13
Františku neděkuj,nemáš totiž za co.Já s tvým příspěvkem moc nesouhlasím, ale RESPEKTUJI tvůj názor.Srovnávat svět arabský a západoevropský nelze.Totiž, co je pro nás naprosto normální je pro ně naprosto nepřijatelné.Oba světy mají odlišnou kulturu,náboženství,písmo,mentalitu, oba tyto světy jsou jeho vlastním způsobem krásné i odporné.Tak mě napadá?! - co je lepší, jablko nebo kiwi? :-)) Obojí totiž může být sladké i kyselé./ mimochodem já kiwi nesnáším, ale to neznamená, že ho svým dětem nekoupím, ba naopak /. P.S.Tomáši, máš pravdu, tohle jsou maminkovské stránky, tak prosím vypadni odsud, protože si taky chlap, nebo nechej ostatní na pokoji.
Frantisek
  • 
20.3.2002 18:29:59
Dik....
Julie, Annabelle 3. mesice
  • 
20.3.2002 18:01:42
Ahoj

Vhledem k tomu, ze mam 3. mesicni mimi tak nemam tolik "casu" cist vsechny prizpevky Frantiska. Muzete mi prosim kratkou formou priblizit "oc tady kraci"??? Z toho co jsem pochopila (doufam ze ne spatne), tak tady Frantisek "idealizuje" arabsky svet. Ja sama jsem mela vaznou znamost s muslimem a tak mozna vim trochu lepe, jak to maji zeny v jejich spolecnosti tezke a to muj "byvaly" byl VS trvale zijici v Evrope. Intenzivne jsem procestovala Egypt, Turecko a rozhodne mi postaveni zdejsich zen a zejmena divek nepripadalo "idealni".

Momentalne jiz 5 let trvale ziji v USA a jsem tady velmi spokojena. Mistni lide jsou neuveritelne mili a pratelsti. Samozrejme jsou "veci" jez mi tady vadi, ale to mi pripada naprosto normalni... a nezatezuji se tim.
Alex
  • 
20.3.2002 17:37:48
Taky mám dojem, že se paní kádrovačka může vzteknout, když není všechno tak jednoduše černobílé, jako to vidí ona. S tím psychopatem se fakt předvedla.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 97 [Dalších 67 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.