| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O praní, sušení a jiných vymoženostech, které každá správná žena miluje

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 76 [Dalších 56 >>]
Eva, dvě dcery 8 a 3 roky
  • 
5.12.2001 14:58:07
Lidko, na to kašli. Když to tobě a tvojí rodině vyhovuje, tak to tak dělej. Já taky myju okna jen 2x do roka. Teď v létě dal manžel některá okna vyměnit za euro-okna a ty se nadají dokonce rozšroubovat a tak mám zase o práci méně. A vúbec nám netáhne do bytu. Paráda ! Jinak názory na žehlení /nebo spíš nežehlení/ a omyvateľné ubrysy jsou mi sympatické. Vúbec si nemyslím, že tyhle holky jsou nějaké lenivé nebo lajdáci. Práce v domácnosti je i tak dost a naše děti a muži budou určitě radši, když budeme veselé a ne strhané.
Měj se pěkně. Fandím ti. Eva
Lída.
25.11.2001 20:13:04
ahoj Radko,

musím přiznat, že jsem nebyla schopná si tu stránku katalogu zvětšit tak, abych mohla přečíst něco víc, než cenu. Ta zhruba odpovídá. Já ho mám asi za 250. Nepoužívám ho třeba na velmi pouštějící modré věci, které můžu dát dohromady s černým prádlem. Dávám ho do pračky, když si nejsem jistá, nebo když je jeden kus dvoubarevný (kombinace světlé a tmavé). Každopádně ten hadr postupně barvu mění, ostatní prádlo ne. Nefungoval jen jednou - barva z pouštějícího kusu obarvila hadr i gumovou aplikaci na jiném tričku, jinak nic. Když se hadr zcela naplní přijatou barvou, přestane fungovat. Ale já ho už mám přes rok. Prý když smícháš kolu s vodou a dáš ho tam, roztok odbarví :-) Ale to jsem nezkoušela. Konec konců můžeš zkusit vzít kus froté - třeba ten patent spočívá v tom, že zjistili, že froté přijíma barvu nejlíp :-))) Ten hadr jako froté vypadá a je to čistá bavlna.
Lída
Janka (2 děti)
  • 
19.11.2001 9:13:26
Holky, které máte zkušenost se sušičkou, napište ji. Já o ní uvažuji už dlouho, ale mám strach, že prádlo musí být zmačkané a za energii se nedoplatím.

Díky Janka
Eva, bezdetna
  • 
19.11.2001 1:57:50
Pokud ma vas manzel reklamace i k nekterym nedostatkum zehleni, radim zainvestovat do susicky a nechat milostpana, at si sve pradlo...ktere se pak nemusi zehlit.... i sam posklada:))
Radka Uhrová (dcera 7,syn 4)
  • 
16.11.2001 9:06:31
Ahoj Lído,
něco podobného inzerují v katalogu Magnet-camif.Pokud se tam podíváš, dej vědět, je-li to ono.I mě by se tahle věcička hodila, jenže dosud jsem naprosto nevěřila, že něco takového opravdu funguje.
www.magnet-camif.cz , strana 206 (cena 299,-)

Radka
Lída.
15.11.2001 23:07:11
Vzpomněla jsem si na vaši starší debatu, když jsem házela ten svůj "kouzelný hadr" do pračky. Podrobnosti o tom, jak to funguje, můžete najít na www.dyemagnet.com.
Vypadá to jako froté a je to čistá balna. Chytá to na sebe barvu z pouštějícího prádla, takže se v pračce neobarví nic jiného. Když mi to mamka líčila, dívala jsem se na to tak nedůvěřivě, jako asi vy teď :-). Takže mi ho koupila, ať se s tím poměřím sama. Poprvé jsem ho jen tak aby se neřeklo přidala mezi čistě bílé miminkovské vědci, ke kterým jsem přidala zelený - téměř jistě nepouštějící - kousek. Jaké bylo moje překvapení, když jsem prádlo vyndávala. Všechno bylo čistě bílé, jen ten původně bílý hadr byl fialový. Já tam s tím bílým prádlem omylem šoupla jednu malou červenou děsně pouštějící věc. Takže teď už to směle používám kdykoli, když peru barvu pouštějící prádlo spolu s ostatním.
Problém mám jen v tom, že moje známá prodejkyně už tohle zboží od firmy nedostává. Takže, kdybyste se setkali s takovou nabídkou, dejte mi prosím vědět. Díky

Lída
marian
  • 
10.10.2001 11:52:55
To ma tvoje dieta velke stastie na taku sikovnu ucitelku.podla mna je to velmi spravne aby dieta vyskusalo co najviac zaujmov a sportov.potom neskor si vyberie o co ma skutocne zaujem.
m.
Míša, syn 4,5 roku
  • 
10.10.2001 11:15:39
Ahoj Mariane,
zatím mám dítko jen jedno (doufám, že to není definitivní počet), a to jsem letos na jeho vlastní žádost zapsala na všechny kroužky ve školce - tedy na angličtinu, flétnu a keramiku. A mimo to chodí ještě dvakrát týdně cvičit do Sokola. Baví ho všechno, ale dneska ráno vykládal, že "anglina" je nejlepší (mají na ni skvělou paní učitelku, která je neučí v sedě ve třídě, ale při hrách v tělocvičně - třeba barvy s nimi dělala podle míčků, kterými si kutáleli).
marian
  • 
10.10.2001 10:52:08
to si viem zivo predstavit,aj mna to caka a velmi sa na to tesim.je to velmi dobra investicia,dieta je spokojne ,robi uzitocnu cinnost a potom ho nenapadne robit nejake sprostosti alebo stracat cas s nejakou pochybnou partiou. comu sa venuju tvoje deti?
marian
Míša, syn 4,5 roku
  • 
10.10.2001 9:30:21
No jasně, Mariane. Já jsem "pravý poklad mezi manželkami" (alespoň to říká můj muž).
A můžu Ti jen potvrdit, že se občas hodí, když chlap vypadne někam ven. Já třeba miluju služební cesty mého muže (teda ty krátkodobé, tak na 2-3dny) - co uklidím, zůstane uklizené déle než 5 minut, k večeři může být klidně krupicová kaše a ještě se pak na něj vždycky těším. Prostě paráda :-))
A finance? Momentálně nás nejvíc stojí kroužky našeho Juniora, my dospělí jsme proti němu žabaři.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 76 [Dalších 56 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.