| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 1823 [Dalších 1773 >>]
  • 
27.4.2010 14:37:15
My jsme měli ten samý problém a až den po sedmém měsíci mi vypil asi 100ml po obědě.Udělala jsem mu kuřecí maso se zeleninou,mrkev,květák,hrášek a asi měl tak velkou žízeň že to všechno vypil a pak ještě odpoledne mi vypil dalších skoro 160ml instatního nápoje Sunárek jablečný.Jinak ho kojím taky ještě tak 3-4.denně.A večer už mu dělám normální krupicovou kaši s domácí marmeládkou,nebo mu to trošku smíchám s nějakou ovocnou přesnídávkou,nebo jenom tak.Budí se mi tak jednou někdy dvakrát za noc,ale jinak v pohodě.
  • 
23.4.2010 19:04:28
Dobrý den, přeju pěkný večer. Riziko v takovémto případě je vysoké. Přeji hezký den: Nashledanou.
  • 
22.4.2010 20:05:29
Dobrý den,je mi 20let,jsem v 16tém týdnu těhotenství dvojčátek.Z krve mi zjistili zvýšený dawnův syndrom v poměru 1 z 140,jak moc je možné že jedno z mých dětí co se mi mají narodit,bude mít tuto vrozenou vadu?..
  • 
22.4.2010 13:02:16
Dobry den,
toto tema se me velmi tyka. Sama resim to same. Od zacatku brezna zijeme v Nemecku, kde manzel dostal praci. Aklimatizace na nove prostredi probehlo prekvapive v pohode. Holky si zaridily pokojik, chodime denne na mistni hriste. Ja se snazim je sem tam ucit nejaka ta slovicka, ktera tedy sama moc neovladam. Starsi dcera (4) se aklimatizovala na jednicku, snazi se komunikovat v nemcine (coz ji zatim moc nejde, tak se domlouva rukama) uz se otrkala natolik, ze na hristi jde za nemeckymi detmi a snazi se navazat kontakt... v utery byly obe holky poprve v mistni odpoledni skolce.. po dvou hodinach me volaly nazpet.. mladsi dcera (2,5) plakala... no, je na me i normalne dost fixovana... Takze druhy den jsem tam byla s nima, dneska me to ceka znovu. Jsem z toho docela smutna. Holky rikaji, ze jim pani ucitelka nerozumi, samozrejme jak jinak. Ale ja doufam, ez to bude dobre... Personal tady ve skolkach ma zase jiny pristup nez u nas a ten mi moc nesedi a myslim, ze nesedi ani holkam. Strsne si preju, aby vsechno proslo v poradku. V zari obe nastupuji spolu do skolky nemecke, tak nejak verim, ze pak to bude dobre... ted je jeste vsechno moc cerstve.. Kdyztak mi napiste mail, kdybyste mela zajem si o tom treba neco napsat nebo tak... jsem v tom taky az po usi :(
  • 
22.4.2010 12:37:00
dobrý den, náš syn 12týdnů už od narození trpí prdíky křeči v bříšku, používáme vše co se dá nejvíc se nám osvědčila masáž a cvičení s nožičky, ale asi 14dní tato metoda nefunguje, přešli jsme na rourku..četla sem že častým používání se může poškodit svěrač, ale jak máme tomu drobkovi pomoct jinak, kaká tedy jen jednou za 5-6dní ale vždy s pomocí..Až bude mít tuhou stravu bude to lepší???
Děkuji petra Gebauerová
  • 
22.4.2010 11:05:57
Všem, co jsou s Mirenou spokojené, blahopřeji! Já jsem si s ní už užila své. Zavedenou ji mám 3 roky. Nejenže mám stále menstruaci, od jejího zavedení mám pomalu každý měsíc kvasinky. Vrchol všeho bylo mimoděložní těhotenství, takže jsem přišla o jeden vejcovod. A slavná firma Bayer se mi ani nebyla schopna ozvat, když jsem ji zkoušela zkontaktovat a hledala jsem řešení vhodné pro obě strany, kdybych si nechala Mirenu vyndat. Pokud Vám nesedne, snažte se jí zbavit do 1 roku, pak si na nikom nic nevezmete a možná dopadnete jako já.
  • 
21.4.2010 19:09:34
Dobrý den, je mi třináct, skoro čtrnáct let a nedávno jsem u sebe zjistila žaludeční neurózu. Docela dost mi komplikuje život, třeba jsem nemohla kvůli neuroze jet na lyžařský kurz, protože už jen pomyšlení na něj ve mě vzbuzovalo zvracení, pocit na omdlení, strach, úzkost a s brekem jsem přesvědčila matku, abych dělala že jsem nemocná, protože jsem tam prostě nebyla schopná jet. Myslím, že se to poprvé projevilo na dvoudenním pobytu s jedním zájmovým kroužkem, kde jsem byla i se svou sestrou, ale neustále mě bralo na brečení a stýskalo se mi po domově, bylo mi špatně od žaludku a slabo. Taky mi v dnešní době často silně bije srdce až se někdy celá silně třesu. Chodím na konfirmační hodiny, když jsem tam šla poprvé, bylo mi fajn a žádná neuroza tam nebyla, ale když jsem tam potom chodila každý týden, neuróza začala, přitom se mi v tu první návštěvu nic nestalo, celkem se mi tam líbilo. Moje sestra i možnám matka měly stejné potíže. Je to dědičké? dá se to léčit? Kvůli toho nemůžu ani jezdit na tábory nebo jiné zájezdy, kde nejsem s rodinou. Pomozte mi prosím, jak s tím bojovat.
  • 
20.4.2010 22:18:44
dobry den mela bych malou prozbu mam dve velke dcery a mam pritele s kterym jsem uz dlouho,a moc bysme si prali miminko ale nevime na koho se obratit aby nam nekdo pomohl.tak vas zadam touto cestou o radu a pomoc.prosim moc bysme sito prali .dekuji me telefoni cislo je 607432336 dekuji budu cekat na vasi odpoved.s pozdravem zakova
  • 
17.4.2010 14:17:58
Dobrý den, jako matka od dvou dětí mám velmi dobré zkušenosti s nutrilonovou řadou mléka. Nutrilon má oproti Sunaru speciálně upravenou bílkovinu (pro alergiky) a klinicky testovanou a patentovanou prebiotickou směs,která podporuje imunitu. Není přislazován a proto můžete při něm i kojit.Dnes je na trhu i hypoalergení kaše od Nutrilonu. Jsem s ním velmi spokojená i když, je dražší než ostatní mléka. Myslím si, že je to nejkvalitnější výživa a konec konců výživa je základ zdraví.
  • 
16.4.2010 13:31:00
Mailík je ppusina@seznam.cz
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 1823 [Dalších 1773 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.