| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 1823 [Dalších 1783 >>]
  • 
4.5.2010 13:07:34
Daktarin gel a stejně tak Infectosoor gel lze koupit u nas u firmy Goldpharma.com
http://goldpharma.com/search/daktar%202%25%20mundgel%2020%20g/lang/CZECH/

Je to ale podstatně dzažší než v Německu.
  • 
3.5.2010 21:32:10
Dobrý den. Vím sice, že by se to nemělo, ale můj syn má problém již od porodnice, že nedokáže spát na zádech. Pokud na zádech usne, stále se budí a leká a velmi pláče. Od té doby, co jej dávám spát na bříško, mi krásně prospí celou noc,většinou 10-12 hod.Používám podložku na kontrolu dechu a tak nemám ani strach.
  • 
3.5.2010 18:46:15
dobrý den,mám dcerku která má třitýdny a museli jsme jí nasadit umělou výživu a máme ted poslední dobou bolesti bříška,tak jí dáváme do mléka sabsimplex a pomáhá to i někdy ne.Je něco co by jí pomohlo,aby jí nebolelo bříško a mohla se vykakat. Kakání má teta řidké.Děkuji za odpověd.
  • 
3.5.2010 15:59:26
Dobrý den,

mám 3-letou dceru. Od 2 let je bez plen i v noci... nyní -cca. měsíc před 3tími narozeninami se nám začala připočůrávat. Normálně si dojde na nočník i v noci si kvůli tomu vstane, ale během dne má tak 2x-3x mokré kalhotky. Už nevím co s tím. Od září začne se školkou a mám z toho strach. Máme roční holčičku, tak jsem také přemýšlela, jestli to nemá něco společného se žárlivostí.
Díky za tipy. Sylvie
  • 
3.5.2010 8:47:05
První dceru jsem přikládala, kdy chtěla.
Dvojčátka asi 2měsíce taky. Teď ale zjišťuji, že často plakaly, protože chtěly spát a když jsem je pokaždé přiložila, kroutily se, špatně sály a za celý den se díky tomu nenajedly- neměly už sílu sát dostatečnou dávku. Teď mám vypozorovaný u jedné 3hodinový a u druhé 2hodinový interval (platí zhruba a ne striktně) a vím, že mezitím, je trápí buď to, že nedokážou usnout nebo bříško. Když se pořádně vyspí, krásně se přisají a já jsem nadšená. Časté kojení po šestinedělí(u dvoujčat téměř permanentní při každém zabrečení) mě totálně vyčerpávalo a zakoušela jsem averzi ke kojení!)
Samozřejmě když mají žízeň, je jim horko nebo mají škytavku, tak jim dám cucnout a nepočítám to jako kojení.Nestává se to často.

Takže doporučuji nebrat vše slepě, ale přemýšlet u toho. Kojení by mělo uspokojovat matku i dítě.
  • 
30.4.2010 20:46:38
dobry den jsem po operaci byla na profouknuty vaječnyky a pořad ještě nechapu proč nemužu otěhotnit prosim porad te mi někdo co mam udělat děkuji za pochopení kalejova marie milevsko
  • 
30.4.2010 20:45:49
dobry den jsem po operaci byla na profouknuty vaječnyky a pořad ještě nechapu proč nemužu otěhotnit prosim porad te mi někdo co mam udělat děkuji za pochopení kalejova marie milevsko
  • 
30.4.2010 15:32:38
můj 4letý syn dostal též Avamys asi před dvěma týdny na alergii na jarní stromy (břízovité), krom toho se mu letos zároveň poprvé projevil i náběh na astma (na ten dostal Singulair a skvěle to zabralo). Po přečtení možných vedlejších účinků u Avamysu jsem se trochu zděsila, mimo jiné zpomalení růstu, apod. Prosím o případné rozvedení problému, do jaké míry a zda je třeba se tohoto problému obávat, apod. Syn je už tak dost drobný a mezi vrstevníky je vždy nejmenší (má 100cm a je narozen 02/2006). Ale i kdyby byl větší, jaký může být účinek dlouhodobého užívání?

Děkuji za odpověď, Lea Štochlová (Mladá Boleslav)
  • 
28.4.2010 14:32:58
Ahoj me je 28let a mam take tri sekce.Posledni pred tremi mesici vzdycky to bylo naprosto v pohode.Naposledy me doktori premlouvaly,ke sterilizaci nebo podvazani,ale ja sem to odmitla.Mam tri holky takze urcite chci jeste jedno miminko snad se povede kluk ale budu rada i za holcicku.Rozhodla sem se ze do dvou let podstoupim sekci jeste jednou.Je to pry opravdu velke riziko,ale ja se nebojim...
  • 
28.4.2010 10:01:15
Dobrý den,

moje 14měsíční vnučka prodělala 6. nemoc. Měla divoký průběh. Napřed dostala vysoké horečky přes 39 stupňů , které trvaly 5 dnů, pak e osypala a 7. den dostala opět vysokou horečku 39,5 k tomu absces mízní uzliny na krku a zvětšené uzliny v tříslech. Lékařka ji prvních 5 dní doporučila jen studené zábaly. Po 7 dnech ji nasadila teprve antibiotika, při kterých měla průjem. Dle výsledků krve prodělala zarděnky a měla i protilátky na příušnice, zvýšený cukr v krvi i jiné parametry byly zvýšené. Přesto ji lékařka nechce udělat nové krevní testy, ani nepovažuje za nutné sledovat mízní uzliny, které se sice zmenšily, ale stále i po 2 měsících od onemocnění tam jsou.Nechápeme, kde mohla zarděnky dostat, rodiče s ní mezi děti ani do společnosti nechodí. Nyní je očkována proti zarděnkám, spalničkám a příušnicím, báli jsme se , aby to nevyprokovalo přehnané protilátky, když už zarděnky měla.
Ještě bych se chtěla zeptat na to, že vnučka tak 1x denně už delší dobu skloní hlavičku 3 ohraničenými pohyby směrem k bradě. Nevíme, jestli je to zlozvyk, nebo nějaká neurologická porucha.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 1823 [Dalších 1783 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.