Re: Ahoj holčinky,
Ahooooj Nel,
tvoje mlčení už mi dělalo starost. Dik - Pityol už jsem v rámci oběda pořídila (vidíš zrovninka si vybavuji, jak v tom ohromným podniku tenkrát jedna kolegyně říkala, že má "píťu" stále u postele).
Jen bych měla dotaz k tomu moučníku bez tuku. Žádné mléko ? voda ? Skutečně jde do tuhé pěny lehce zamíchat 4 sáčky pudingu ? Jak plnit po upečení ? To se vyválí a peče placaté ? Možná ti to připadá jako hloupé otázky, ale něja si nejsem jistá, jak s tím založit a určitě bych to chtěla vyzkoušet.
Předem díky, díky, díky.
Moje švagrová má následující tradici: po posezení s rodinou (tedy i s námi) po polením kubovi, chodívají na procházku starou Prahou s krátkými zastávkami na grog či kávu v některých hospůdkách (asi dost nereálné s děckama) a končí na staromáku, pak se ale vrací domů ke klasice.
Podle toho co píšeš mám pocit, že mluvíš o té malé, kterou tu tam hlídávám (až mi začal manžel říkat "naše au-pair") a ta má kromě hranolek, burgrů, toastu, zmrzliny a koly ráda palačinky, ty bramborové noky s olivovým olejem nebo penne (takové to široké nasekané potrubí) s hustou rajdou nebo kečupem. Pravda tahle mlsná malá jí alespoň to ovoce, ale musí jí jej někdo naservírovat naporcované/nakrájené jako jednohubky.
Hodně štěstí,
Marta
Odpovědět