Re: Krasny vikend
Po dlouhe dobe ahoj vam vsem,
sice jsem se v Praze odpocinula, ale stejne se mi angina vratila zpatky. Zrejme moje bacily uz na penicilin nereagujou, tam mi musel doktor dat neco silnejsiho. Takze dalsi hrozny tyden doma, aspon, ze to pocasi uz neni tak pekne, aspon to tolik nemrzi. Jeste ze mame naseho Tageskind Martina, ktery k nam stale chodi a Anicka se nenudi, Martin jiste taky ne. Je mi jich broucku lito, ze nemuzou ven. Anicka chodi alespon dopoledne s manzelem, ale stejne ji to chybi, je zvykla byt kazdy den aspon dve hodiny venku za kazdeho pocasi.
Nastesti jsou ode dneska za tyden prazdniny a hura do Cech na 14 dni. Uz se tesim i kdyz nas ceka jenom prace na nasem zchatralem domecku a zanedbane zahradce.
Mam novy job. Vcera nam volala jedna prekladatelka, ze by potrebovala neco poradit s prekladem z nemciny do cestiny. Do nemciny preklada v pohode, ale opacne ma trochu problemy a potrebuje korekturu. Takovych prekladu nema moc, ale neco obcas neni spatne.
Mejte vsichni pekny vikend a nezapomente uklidit rostlinky z dosahu mrazu. Radka
Odpovědět