| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

5.6.2005 13:55:59 Zahradník

Re: Je možné zavařovat bez soli a cukru na delší dobu?

Bez soli nebo cukru je možno po stránce trvanlivosti zcela rovnocenně jako s jejich použitím. "Zavařování" musí ale splňovat veškeré požadavky pro konzervaci sterilací, tj. bezvadná víčka a sklenice, kvalitní a čerstvou surovinu (plíseň, kazy, čistota při zpracování). Obsah v lahvích se steriluje minimálně 20 minut při teplotě 80 st.Celsia
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Zavařování do sklenic od přesnídávek? Ivča/Sandra+Nikolas+Alexandra 13.4.2005 9:32
*Re: Zavařování do sklenic od přesnídáv... U-Ivulla 14.4.2005 9:41
**co delam spatne Dadka+Karca10/04+Petr05/07 9.5.2005 14:43
***Re: co delam spatne Lída+2 9.5.2005 16:54
****Je možné zavařovat bez soli a... Luciniště 12.5.2005 10:13
*****Re: prosím o radu Dracena 12.5.2005 21:43
*****Zavařuji s min.množstvím soli ... mamkaAlka 16.5.2005 10:56
*****Re: Je možné zavařovat bez ... Zahradník 5.6.2005 13:55
***Re: co delam spatne Zdenek 16.5.2005 13:19
***JAK STERILOVAT COKOLIV, troska rad... Zdenek 16.5.2005 13:20

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.