22.4.2005 23:29:33 Nadia@
Pecu, peces, peceme
Jednu tretinu knihy, kterou jsem si o peceni moucniku pujcila, je teorie. No a docetla jsem se o slozeni a vlastnostech prasku do peciva a uz definitivne vim, proc se mi tady v Kanade tolik nedari s pecenim testa prave s praskem do peciva! Pisou, ze je sice zivotnost 1 rok od otevreni baleni, ale uz po trech mesicich ten prasek zcela pozbyde sve kyprici vlastnosti. Po roce je nepoziatelny! No takze zkoncilo me nakupovani prasku z oddeleni bulk food, vracim se neekonimicky k pytlikum. Jdu si precist neco o baking soda a silet radosti (to jako protipol tem depresim, tkere jsem z techzkazenych moucniku mela. Pamatujete si me peceni carrot cake?, ja uz radeji zapomnela, no a ted prichazim na ty chyby. Je to uzasen, vychazim z toh se cti, neni to ma vina).
A co kdybych tady pro dnesek zkoncila? Jdu zlikvidovat toho zpevneho parchanta na strome, nez mi vzbudi malou).
Odpovědět