19.1.2026 11:20:19 Michaela Kernová
Re: Léčitel - pomohl vám někdy?
Velmi Vás zdravím,
ano, díky Bohu jsou tady někteří vyvolení s léčitelským darem.
Ráda bych se s Vámi podělila o zkušenost, kterou mám s léčitelem paní Martinou Astragal.
Martinu Astragal jsem poznala v roce 2013 ještě když jsem studovala na vysoké škole, a mohla bych o ní dokonce napsat knihu, jak moc mně a mé rodině pomohla a pomáhá i teď.
Před několika lety jsem s ní řešila kostní výrustek na klíční kosti, kde mi pan doktor řekl, že by bylo vhodné ho vyoperovat. V té době jsem měla malinké dítě a do žádné operace, či zákroku jsem v té době nechtěla, pokud by mě můj zdravotní stav neohrožoval na životě. To bych samozřejmě neváhala a na operaci šla. Ozvala jsem se paní Martině s žádostí o pomoc o léčbu tohoto kostního výrustku, aby se mi velikostně zmenšil, protože mě omezoval při určitých pohybech. A podařilo se! Léčily jsme ho cca 2-3 měsíce a výrůstek se mi zmenšil tak, že mě to neomezuje a na žádnou operaci tak nemusím. Výrustek mám o mnoho menší, a díky Bohu mě neomezuje při běžném fungování (úklid, zvedání předmětů). Nejednou mi pomohla při akutních problémech zad, na které trpím od svých 16 let. S doktory tento problém řeším, dle jejich doporučení mám cvičit, a také cvičím. Někdy se stane, že mě záda chytnou natolik, že nedokáži skoro vylézt z postele a mé děti do školy a školky zaváží kamarádka. Obrátila jsem se na paní Martinu Astragal o akutní léčení zad. Paní Martina mi pomohla, záda poléčila a během dvou dní jsem mohla znovu fungovat. Děkovala jsem Bohu, protože to byl pro mě naprostý Zázrak.
Ze srdce děkuji paní Martině Astragal, že tu je a že nám pomáhá ❤️. A to je špetka z těch několika věcí, se kterými mně pomohla. Sleduji ji na jejím Youtube kanálu, kde má živá vysílání youtube.com/@AstragalMartina, a nebo na stránkách www.astragal.cz.
Odpovědět