1.12.2021 10:21:46 kosatka2
Re: Slavit v restauraci?
Přesně tak, staří se vrhnou na řízky a sekanou/pečené maso a bramborový salát, pro mladé dělám salát z čočky nebo bílých fazolí, švagryňa pravodelně přináší řepové carpaccio s rukolou a kozím sýrem, v práci frčel hummus, švára dělá suši nebo qacamole. Občerstvení ve stylu mexický stůl dělám nejradši, ale jen pro pár známých, kteří to ocení (ale mí rodiče se na to už taky naučili).
Když jdeme do restaurace s rodiči, chtějí hlavně klasiku, aby to bylo slané, mastné a bylo toho HODNĚ. Za přijatelnou extravaganci je zvěřina. Do gruzínské a afghánské restaurace jsme je vzali na naše narozeniny jen jednou a moc to nemělo úspěch.
Lidi 80+ jsme se rozhodli do restaurací netahat, furt na ně táhlo, židle tlačila, servírka měla tetování, bylo to "příliš drahé", prostě utrpení pro všechny.
Odpovědět