1.12.2021 13:27:19 Konzerva
Re: Slavit v restauraci?
20 lidí bych do 2+1 rozhodně nebrala.
Kuchyně bude furt v permanenci. Furt se tam bude točit jídlo, pití a nádobí. Takže tam se v klidu posedět nedá.
Zbývají dva pokoje. Předpokládám jeden obývák a jedna ložnice.
V ložnici, i když se ustele, to moc komfortní není. Tak maximálně nějaký děcka s doprovodem. Nevím, kolik jich z těch 20 lidí bude.
Takže zbývá cca 15lidí do obýváku. Nemáš-li obývák aspoň 30m2, budou tam namačkaný jak sardinky a nebude to příjemný a to i když pominu covid.
Kdo bude dělat hostitele a hostitelku - jestli jenom ty, popř. s další osobou, tak si to moc neužijete. Budete furt lítat s nádobím a jídlem a pitím a nic z toho nebudete mít.
Jinak 2 chlebíčky na osobu, plus koláčky plus slaný není na oficiální zvaní na večeři nebo na večer. To by k tomu mělo bejt aspoň jedno teplý jídlo, třeba guláš s tím, že si každý nabere kolik chce. tohle bych brala jako posezení s občerstvením.
No a ta koupelna a záchod - furt bude obsazeno. A asi dost ... no prostě použito.
Za mě v podmínkách, jaký popisuješ, rozhodně samostatný salonek v restauraci nebo jiný prostor s cateringem.
Odpovědět