1.12.2021 10:06:39 kosatka2
Re: Slavit v restauraci?
Ty jednohubky jsou takový snadnější pro vybíravý lidi. Chlebíček může překvapit nedobrou pomazánkou, podmazání margarínem, příliš gumovým rostbífem... Když jsou věci jen na obložených tácech, může si každý brát jen to, co má zrovna rád, a nepadá mu z toho sýr či pórek.
Ale zase chlebíčky vypadají krásně a je to retro klasika, a starší lidi se na to tetelí.
Já třeba chlebíčky vždy milovala, teď zase nesmím lepek. takže když jsem na konferenci s občerstvením, kde jsou jen koláčky, štrůdly, briošky, nejprve smutně obcházím a pak si dám vršek z chlebíčku a spodek vyhodím. A vyndám vlastní svačinu z kabelky.
Asi si jdu uvařit vajíčko na chlebíček, navnadily jste mě...
Odpovědět