| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

20.8.2020 21:43:07 Fern

Re: Zavařování v troubě

Mam klasiku zavar.hrnec asi hlinikovej?,ale ne ten velky,ale takovy prijemne velikosti,asi polovicni.a varim na sklokeramice,vetsina kompotu,atd.se zavaruje na 80st. cca 20 min a je to proste rychlovka.
Kdyz si vezmu,kdybych mela cekat,az trouba dosahne 180 st a pak dalsich 30 min. Jak pises - se musi elektromer fakt protacet,a pak teda ten cas,kdy mas klasiku zavarovani nepomerne rychlejsi.


Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zavařování v troubě darinaa 20.8.2020 18:22
*Re: Zavařování v troubě Fern 20.8.2020 21:43
**Re: Zavařování v troubě darinaa 20.8.2020 22:38
*Re: Zavařování v troubě Martina, 2 kluci 20.8.2020 22:11
**Re: Zavařování v troubě darinaa 20.8.2020 22:36
***Re: Zavařování v troubě Martina, 2 kluci 20.8.2020 22:41
**Re: Zavařování v troubě Fern 21.8.2020 14:29
***Re: Zavařování v troubě Martina, 2 kluci 21.8.2020 14:33
***Re: Zavařování v troubě darinaa 21.8.2020 16:21
*Re: Zavařování v troubě Marika Letní 21.8.2020 0:39
*Re: Zavařování v troubě Koníček mořský 21.8.2020 17:38

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.