Ono stačí uvědomnění,že jsem se do situace dostala vlastní vinou,k tomu není třeba ohánět se dostatkem rozumu.I když vlastně ano,je.Když budu mít přítele,ke kterýmu budu každou sobotu chodit a on mi dá každou sobotu přes držku,protože žije v domnění,že jsem mu zbytek týdne zahýbala,tak čí to bude vina a zodpovědnost,že přes tu držku dostanu?Jeho?Mojí matky?Vlády?Orangutana v zoo?Ne,bude to vina a zodpovědnost jen a jen moje,jelikož k němu nemám lézt,když vím,že můžu dostat nakládačku.A říkat že jsem doufala,že tomu tak nebude?Moje hloupost,moje naivita,můj rozbitý ksicht.Byl jsem to já,kdo se vystavil tomu že se to stát může.Tak pak nemůžu být překvapená a lkát nad sebou jaká jsem chudinka,protože se mi to stalo.Byla by to jen moje hloupost,protože jsem věděla předem,že tam to riziko hrozí a i přes to všechno jsem tam šla.Tudíž mi taky chyběl dostatek rozumu.Nebo ty snad vidíš jiný název pro takové jednání než moje hloupost,můj nedostatek rozumu,moje naivita?A ještě k tomu v případě,že by mě ostatní odrazovali a říkali mi "hele Boženo,nechoď k němu,napadnul tě devětkrát,udělá to podesáté?"A já bych stejně šla?Ale zrovna teď mi došlo,jak se to musí nazývat.Víra.Ne nedostatek rozumu,ale víra.Věřit tomu,že zrovna tahle sobota bude jiná a on mě neuhodí....Tak už chápu,ony tam ty holky jely s vírou.Jen škoda,že ona to nevěděla,aby je dokázala dostatečně ochránit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.