27.3.2015 14:20:55 Carollyn
Re: Buzerace pokračuje
Jsem také nekuřačka, dokonce poměrně militantní, ale toto považuji za trochu úlet... Samozřejmě nic neřeší rozdělení hospody na kuřáckou a nekuřáckou část, kde je to "odděleno" třeba paravánem, tam by si asi majitel měl vybrat, jaký typ podniku bude provozovat, ale s podnikem typu, kde je jedna místnost kuřácká, druhá nekuřácká, problém nemám. Samozřejmě je problém, když v nějakém městě jsou jako na potvoru jenom kuřácké podniky a člověk se chce najíst. Já osobně to třeba vydržím, nejsem z toho nadšená, ale ani z toho neumřu, ale třeba pro rodinu s malým dítětem to může být docela těžké. Bary neřeším, tam nechodím.
na druhé straně, v poslední době se hodně podniků v Brně, které byly původně kuřácké nebo smíšené, staly podniky nekuřácké a je tam snad ještě více hostů než dříve. A to se jedná třeba i o podniky, kam se chodí hodně na pivo. Když si chce někdo zakouřit, skočí si na jednu před restauraci, evidentně tam kuřáci netrpí, když tam chodí i nadále...
Odpovědět