| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

24.3.2015 15:12:49 Mikita.miki

Re: Husí játra

játra zbav blanek a nekrájej na kousky tak na 2 sousta, na pánvi zatím osmahni cibulku až začne chytat barvu, vhoď játra, chvíli opékej, opepři, dej lžíci kvalitní sojovky, lžíci brusinkového nebo rybízového džemu a menší sklenku dobrého červeného vína a chvíli dus, po chvilce posol, ke konci lžičku másla a hned odstav a jen nech máslo rozpustit a servíruj. s opečeným bílým toustem
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Husí játra sylvaina 24.3.2015 15:7
*Re: Husí játra ...neviditelná... 24.3.2015 15:9
**Re: Husí játra angrešt 24.3.2015 15:20
***Re: Husí játra ...neviditelná... 24.3.2015 16:12
*Re: Husí játra angrešt 24.3.2015 15:11
**Re: Husí játra ...neviditelná... 24.3.2015 15:13
**Re: Husí játra sylvaina 24.3.2015 15:13
*Re: Husí játra Mikita.miki 24.3.2015 15:12
*Re: Husí játra Filip Tesař 24.3.2015 15:45
**Re: Husí játra ...neviditelná... 24.3.2015 16:14
*Re: Husí játra Vítr z hor 24.3.2015 19:3

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.