15.12.2014 11:36:37 Dari79
Re: Jak vysvětlit dítěti, že dostalo od Ježíška starou (již použitou) hračku?
Tříleté dítě si ani nevšimne, podle mě.
Já taky malýmu něco koupím na internetovém bazaru a dám mu to pod stromek, absolutně mě nenapadlo, že by mohl řešit, že něco je nové a něco staré a že to staré se nehodí...
Neteře a synovci měli loni záměrně bio-recyklo vánoce - tj. v podstatě většina dárků byla "recyklo" a že by měli z nich menší radost, jsem nezaznamenala...
Jediný problém bych viděla opravdu v tom, kdyby to nebyla panenka na hraní, ale pro pomátku - asi bych měla problém dítěti vysvětlit, že ačkoli to dostalo, tak si s tím hrát nesmí, ale musí se to někam vystavit na skříň...
Nebo teda v tom, jestli si s ní doteď normálně hrála a najednou ji oficiálně dostane...
Ale jestli ji nikdy neviděla, bude mít dovoleno si s ní hrát, tak ať je klíďo píďo pod stromečkem mezi ostatními dárky.
P.S. u nás Ježíšek dárky ani nevyrábí ani nekupuje, prostě je hodným dětem pod stromeček přinese.
Jinak můj tříleťák je v podstatě pořád se mnou, i když ty dárky kupuju (aspoň zabalit je zkusím potajmu v noci), ale přesto mu ty dárky přinese Ježíšek - kupovali jsme spolu i dárky pro tátu - tj. podívej to je pěkné, to by mohl tátovi Ježíšek přinést, ne? ...
Odpovědět