17.2.2014 9:28:20 Delete
Re: Okraje
Kapradino,
tak jednak...ségry pomáhaly, psala jsem....jen neudělaly všechno, což já zjistila právě až dneska ráno

.
Když vrátím sešity do školy, oni mi nevrátí peníze....a zase že bych zahazovala stovky (a při dvou už to do stokorun leze), na to nějak nejsem

.
Sešity jsou zcela v kompetenci učitelů...každý si sepíše požadavky a škola objedná...evidentně od jednoho dealera....tak se to dělá....takže za ředitelkou jít můžu, ale je to k ničemu, protože tady jsme zamrzli v době, kdy chodili do téhle školy rodiče současných dětí

. Já jsem přivandrovalec....Takže proč by měli objednávat sešity s okrajema, když je můžou rýsovat děti a rodiče? nehledě na to, že nelinkované sešity se prostě s okrajema nedělají

.
A o chtění na gympl...holky chtěly, dokud jim matikářka nevlila do hlavy, že na to nemají a jak je to tam těžké a náročné a kdesi cosi....takže teď jsem to především já, kdo chce, aby šly....a protože u starší holky vidím, jaký je rozdíl ne v učení, ale právě v téhle buzeraci kolem, tak chci o to víc....tohle není o nezvládání učiva, ale o plnění často nesmyslných požadavků, které s učením nesouvisí...a na nesmysly často zapomínám i já

. jenže trestané jsou pak děti

.
Odpovědět