Re: Má lékař povinnost udělat pacientovi všechna vyšetření,která by vedla k odhalení zdravotních potíží?
Nemá smysl se tu rozepisovat tak jen tolik, se zubařkou jsem se dohodla na postupu. zeptala jsem se na pozitiva a negativa, nakonec jsme se na něčem dohodli, jen jsem opustila ordinaci, zděšená volala mé švagrové, že jsem se rozhodla tak a tak a ať zavolá mým rodičům a domluví mi, že si mám vybrat tu dražší variantu. Fakt super přístup. K dceři, s objektivně zjištěným cévním problémem, nás doktorka řka, já opravdu neznám žádného dětského cévaře, poslala na ortopedii. No na cévní oddělení do Motola, kde je v péči do dnes, jen už teda dnes převedena v poradně pro dospělé. Jsme si museli najít cestu samy. Mě pět z pěti kardiologů trvalo, že má únava nemá nic společného se srdcem, že problém, je ve špatně vyladěné léčbě štítné žlázy. že srdce má jak zvon, no prudila jsem dál a dál jsem si kolabovala, jen jednou za dlouhý čas, ale kolabovala. Mám srdce srdce jako zvon a na něm kardiostimulátor, obvoďák, který mě v největším srabu nepodpořil, ale naopak ukončil neschopenku, se mi od aplikace kardiostimulátoru ani nedokázal podívat do očí. Já jemu taky, jsem jinde. Ale to jsou taky jen mé osobní výmysly a osočování.Fakticky,možná nic nedokážu. Hlavně se mi do toho nechce, jen jsem změnila, všechny lékaře, kteří mi říkali, že unavený je přece každý

Odpovědět