4.4.2012 11:27:16 Franty
Re: pohosteni na oslavu - studene, teple
agreste Ty ses fakt vyborna kucharka a plna napadu, prosim Te a mas nekde odkaz na sve recepty? neb ja jsem vecne zacinajici kucharka, takze prave bych potrebovala ty recepty presne, co si predstavit pod sunkovou penou nebo pastikovou? Pastikovu jsi napsala delam vyšleháním paštiky s máslem a koňakem. Nojo ale jak udelam tu pastiku ?
dekuji predem a pak se jeste zeptam na recept na syrovou roladu :-( no ze studenyho si pak jinak nejak poradim, ale furt resim teple zkousela jsem kohouta na vine, ale i kdyz jedu po nekolikate po vybranych receptech, vysledek nikdy neni takovy a pro takovy pocet lidi bych tedy zvolila neco jineho, ted me napadl hovezi gulas s rumem a vinem, co Ty na to? jinak jsem delavala trebas thajske kure, kureci ala cina, rizky
Odpovědět