Aspoň mně tohle škatulkování štve a přijde mi totálně absurdní a předpotopní ! ŽIJEME SNAD VE 3.TISÍCILETÍ A V CELKEM "CIVILIZOVANÉ" ZEMI, NE?! Řekla bych dětem, že si každý, ať už kluk ři holka, může hrát s čím chce, že všechno má svůj význam, všechno může být zábava a při všem se mohou něco naučit (tedy pokud pominu nějaké hnusné agresivní "hračky", které bych nedala ani klukovi ani holce). My jsme si se sestrou taky hrály se vším, od autíček přes Lego a Playmobil až po panenky. Moji kluci si taky hrají na všechno možné - od autíček a vláčků přes hru na vaření (většinou "kuchař a číšník" ), rodinu... atd. Panenku mají sice jen jednu, zato ale celkem dost plyšáků, a podle toho co zrovna frčí, tak je do hry zapojejí.
A motiv na flašce či dóze, triku apod. bych už vůbec neřešila. Řekla bych dítěti, že pokud se mu bude kvůli tomu někdo smát, je dotyčný/á asi trochu hloupý/á, resp. si nechal nakukat hlouposti. Že není pravda, že holky by nemohly mít obrázek s autem. A že třeba mně se nějaké růžové a tzv. "holčičí" věci jako díteti nikdy nelíbily, což je pravda. Můj nejoblíbenější motiv třeba na tričkách byly lodě , ale i nějaké to auto se našlo...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.