Kolik roků má Tvoje starší dcerka? Moje dcerka má nejen ráda klučičí motivy, ale i s nimi hraje - myslím s kluky. V první třídě byla více méně pořád s kluky a nikdo to moc neřešil a ani nevím, že by se jí kdo ve třídě smál Teď ve 2. třídě už začíná být jiná, ale přesto se docela má stále k tomu, že se jí líbí víc klučičí zábava než holčičí. I když i tu se už posunuje spíš směrem k holkám Ale nevšimla jsem si, že by se naší holce někdo posmíval - ani ve školce a ani ve škole Naše holka to prostě bere jako fakt, že se jí klučičí věci líbí a nestydí se za to. Já jsem řešila před 1. třídou, jestli jí umožnit pevné desky s motorkou a nebo jí raději zpracovat na nějakou oškivou Kitty Kamarádka coby matka 3 dětí a hlavně učitelka mě zdrbala jako malého Jardu ať holce koupím to co si sama obhájí a fakt si to obhájila
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.