Holky, diky moc vam vsem, nemela dostala jsem se sem teprve ted a vsechno, co jste psaly, jsem procetla.
Nerikam, ze jsem nevajaky vzor, dam si semtam neco normalniho, ale malo.
Ale jinak - piju vyhradne nepe vodu, 2,5 - 3l, to uz si hlidam mnoho let, protoze jsem s tim driv mela problem.
Jim minimalne 5x denne male davky. Sacharidy se snazim pouze rano, cervene maso malo, hodne bile a ryby. Se zeleninou a ovocem taky zadny problem, jim dost a chutna mi.
Samozrejme jsem drive kdysi zkousela spooousty diet, klasika.
Pred rokem a neco jsem mela 2 mesice Havlicka. Holky, ja (narozdil od mnoha, co s tim maji problem) mam rada veci jako pohanku, bulgur, soju atd. mne ty veci chutnaji (protoze je umim pripravit).
Po Havlickovi mi ale bylo tak spatne, mela jsem hrozne problemy, byla jsem silene unavena a bylo mi neustale spatne od zaludku.
Ja proste nevim proc!
Podotykam, ze to byl universalni jidelnicek, prizpusobem memu veku, vaze atd...
Proto si proste myslim uz mnoho let, ze NECO neni v poradku v mem tele a nevim, co.
Protoze tohle neni mozne...
Diky vam vsem za rady ohledne hubnuti.
Ale ted pracujeme na miminku a je mi jasne, ze ted proste hubnout nemuzu. Takze si hlidam, co jim (obcas samozrejme zhresim, kdyz je nejaka oslava nebo tak, ale to je malo kdy) a doufaml ze to nejak zvladnu.
Takze me spise zajima, zda mate nekdo podobne zkusenosti, at uz obecne s temito problemy s kily nebo s vyssi (vysokou?:o)) vahou v tehu...
Jsem moc rada, ze pisete, holky, diky.

Jinak si ma znama lekarka mysli, ze je to hodne psychosomatickeho puvodu a telo se proste brani zhubnout, coz je bohuzel hodne pravdepodobne...