22.8.2011 23:11:14 Pretty baculka ;-)
Re: Jste baculky a taky se bojíte, jak zvládnete těhotenství???
Zvlastni je, ze mam odjakziva hezkou soumernou postavu a kamaradky mi i ted hadaji tak 85max. Jinak jsem v tehu nemela ani vysoky tlak, ani cukrovku ani zadne jine problemy, cholesterol atd vse v norme...
Delali mi vsemozne testy na stitnou zlazu, hormony, vsechno mozne, ale to je taky v poradku...
Ja se prave citim dobre, samozrejme citim tech 10kg navic, ty mi jsou neprijemne, ja byla s temi 85 naprosto spokojena, sluselo mi to a zdrava jsem byla vzdy.
Ma dobra znama, lekarka tvrdi, at se ted na hubnuti vykaslu, ze ted to nema vyznam, ze to pujde zase po porodu, ze pry vypadam bajecne.
Samozrejme tabulkove jsem obezni.
No, tabulkove jsem byla vzdy, ale pritom jsem mela vzdy abnormalne zdravy zivotni styl, dostatek pohybu, dokonale zdravotni vysledky, pevne, hezke telo...ale dle NOREM silna nadvaha...
Bojim se, ze mi ten muj stres z vahy nedovoli otehotnet a toho se vazne desim.
Protoze ted uz se 3 mesice nehlo ani kilo, ja si porad rikala pockam, pockam...ale uz nechci.
Prala bych si moc byt tehotna a prave vek uz taky hraje roli. preci jen 36 neni níc, ale kazde tehotenstvi uz bude jen tezsi, to je jasne..
Odpovědět