18.5.2011 17:54:43 mima, 3 deti
Re: Křičela jsem na manžela
Pred piatimi dňami som zistila, že môj manžel je schizoid. Ešte sa chystám kvôli tomu k psychologičke, ale čím viac o tom čítam, tým som si istejšia. Vysvetľujem to mnoho jeho divného správania ešte z čias, keď sme spolu začali vzťah, aj neskôr, veci, na ktoré som už dávno zabudla ... ako čítam o schizoidoch, tak sa to vynára napovrch ... dávno som toľko neplakala. Neviem, ako to zvládnem. Také typické, napr. v 16 mu zomrel otec, vôbec neplakal, jeho mama mi vravela, že sa o neho aj báli, ale on nič, vôbec nič. A od vtedy mnoho prejavov, aj takých mňa ako ženu ponižujucich. Nemá záujem o sex, väčšinou som iniciatívna ja, ale to je vždy zle, a keď čakám na jeho iniciatívu, to môžem čakať aj mesiace. Raz mi povedal, že som nymfomanka, a to som sa len pritúlila, keď bol pri počítači a pod. Pritom viem, že kdesi v hĺbke ma má rád, ale väčšinou mi /zrejme nevedome/ ubližuje. Ignoranciou alebo sarkazmom. Som na tom tieto dni dosť mizerne, len si čítam všetky možné zdroje k tomu, ako sa k tomu postaviť, ako reagovať.
Odpovědět