9.4.2011 9:26:37 Káťa,2 kluci
Re: Zavolala jsem si záchranku
Držím palce s brzkým uzdravením.
Diskuzi jsem prolétla, souhlasím, že tady byla sanitka na místě.
I kdyby Tě náhodnou někdo vezl, bude to člověk, který sedí za volantem a musí se věnovat řízení, to znamená, že pokud začneš v důsledku zranění omdlévat apod., nemá šanci poskytnout adekvátní pomoc. A silné krvácení bych osobně považovala za vysoce rizikové. Nemusí jít jen o krevní ztrátu, ale taky o šok, který s takovým traumatem souvisí.
Pokud je navíc krvácení opravdu silné a krev světlá, není co řešit.
Navíc, jak tady padlo - zranění, která doveze na emergency RZ, nečekají v čekárně.
Když si syn rozbil na tréninku hlavu, taky ho vezla sanitka, přitom nešlo v žádném případě o hluboké poranění s tepenným krvácením. Měl dva nebo tři stehy. Ale přístup naprosto profesionální a navíc i lidský. Nebyla jsem u toho, v sanitce jel se zdravotníky sám. A vše OK. Chválili ho, že je spolupracující pacient a dnes bych řekla, že má na tu událost veskrze dobré vzpomínky, protože "se vezl sanitkou".

Kapku ho mrzelo, že nehoukali

Je to určitě moc těžké, ale snaž se nad tou událostí už tolik nepřemýšlet. Soustřeď se na fakt, že jsi se dostala včas do ruky chirurgům, že mohli rychle zasáhnout. A vezmi si něco na bolest. Z volně prodejných věcí bych asi volila Nalgesin.
Odpovědět