9.3.2011 13:57:04 Lůca+2
Re: Vztah s partnerkou trpící agorafobií
Samozřejmě, mě to je jasné....je jasné, že to tak nejde donekonečna, prostě ne. Ale podle mě, ona má nebo měla snahu něco dělat, píšeš, že utrácela nehorázné peníze za psychologa a že to má nějaký, byť ne mo velký, výsledek a nějaký úspěch. Já si myslím, že má špatného terapeuta, ona potřebuje kvalitního psychiatra. Můj manžel mě taky miloval a miluje stále, máme lepší vztah než na začátku, podnikáme vše...Prostě se seber, nevím odkud jste, a najdi jí PSYCHIATRA, ten jí nasadí vhodná antidepresiva, názor že je na ně alergiká neberu, i kdyby to mělo být jen placebo, něco pro ní jistě existuje. Vůbec nemusíte utrácet nehorázné peníze, jelikož může být hrazen ze zdravotního pojištění. Poptej doktory e.mailem, napiš, jak na tom je, oni ti 100% odpoví, neboj se, alespoň to zkus. Dej jí šanci a uvidíš, jak bude spolupracovat. Alespoň se pokus jí dát nějak dohromady. Já nevím, nakolik jí miluješ, nejste spolu dlouho, prakticky jeden rok pěkného vztahu a jeden rok špatného, díky nemoci. Kdyby se dala dohromady, zůstal by jsi s ní? Odpověz si sám, každopádně, pokud nemáš nějakou milenku nebo nějaký jiný důvod, proč jí opustit, tak to ještě zkus a zkus jí pomoci, ale musíte mluvit, komunikovat, řešit, to je základ. Řekni jí na rovinu, jak by se ti líbila, promluv si s ní o tom, hezky, citlivě. Komunikace je důležitá...ale chápu, že věčně v tom žíz nelze, jen mi jí líto, tyhle nemoci jsou hrozné....omlouvám se za překlepy....
Odpovědět