14.2.2011 8:50:06 neregistrovaná1402
Re: Kamarádka se asi zbláznila
Všichni tu odsuzují, ale do manželství nikdo neviděl. Stalo se mi něco podobného, také jsem odešla k milenci, se kterým jsme se znali dva měsíce a který je dnes již 3 roky mým manželem. Nikdo to nemohl pochopit, byla jsem 12 let vdaná, dvě malé děti. Na veřejnosti, před přáteli jsme vypadali s bývalým jako bezva pár, co bylo za dveřmi nevěděl nikdo, bývalý těžce nesl, že jsem úspěšnější v zaměstnání (oba jsme měli VŠ), podle něj jsem měla všechno vždycky zadarmo, zatímco on se musel dřít, vadilo mu, že jsem se naučila anglicky, že jsem po mateřské našla zaměstnání bez problémů. Pokud jsem chtěla jít navštívit kamarádky, tak byl naštvaný (neřekl nikdy nesmíš), ale atmosféra doma se dala krájet, takže postupně jsem neměla žádnou "původní" kamarádku jen kamarády jeho. Moje kamarádky k nám na návštěvu chodit nechtěly, protože byl na ně nepříjemný. Sexuálně jsme také moc nežili, je pro mě záhadou, že jsem otěhotněla, pokud jsem naznačila, že by něco mohlo být, tak se mi smál, že jsem nymfomanka a chcu to pořád. Posledního půl roku jsme spolu žili jak bratr a sestra. Před rozvodem se mi přiznal, že měl vztah s mužem..
Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale neodsuzujte kamarádku.
Odpovědět