Re: Pošta - lhůta pro dodání balíku
Tak podle mě je nejlepší poslat obchodním balíkem BA.
Měl by být doručen max do 2 dní a co vím tak se i děje, občas se stane,že se zatoulá.
Moc důležité je jak píšete adresu,to by jste se divili kolik zákazníků ji píše špatně..
Já pro svůj e.shop používám on-line podání obchodních balíků-to znamená,že to poště ulehčím a zadávám jim vše již doma a jim to jen předám hotové, za to mám slevu 2 kč na balíku, skoro v 50% volám zákaníkům a požaduji upřesnění adresy,protože jimi zadanou mi systém nechce vzít.přitom systém je hodně propracovaný a chce vše do detalů,je nějakým způsobem napojen na katastr, je tam každé popisné číslo.....krom ještě nezkolaudovaných. Máte vidět co je to za mravenčí práce se někdy adresy dopátrat. Já tím,že ten systém používám,tak pokud je něco špatně musím hledat řešení,ale ten prodejce,který nepoužívá, napíše na balík co mu napíšete vy a myslím si,že tím je i způsobeno to o čem píšete. Tím se nechci nijak pošty zastávat, i PPL má své, volají ráno v 7, a potom už se neozvou.........
u doporučených dopisů kontrolují rozměry, gramáž a nechtějí je brát a od 1.9. je navíc taky opatřují kody,tak je to ještě časově náročnější.......
je třeba si to prostě ohlídat a nespoléhat se na pošťáky
Věrka
Odpovědět