1.7.2010 8:46:26 j
Re: Mají to ufňukané ženské snadnější?
Já jsem vyrůstala mezi klukama, tudíž jsem se dost zocelila, ale na druhou stranu, zjistila jsem, že být za tu super ženu, co zvládne vše je cesta do pekel. A to z toho důvodu, že na superpéči si okolí (chlap i děti) zvykají krásně, ale pak pomoci je nenapadne.
Takže jsem svými vztahy dospěla k tomu, že musí být nějaká vyváženost mezi tím, co jsem schopná si udělat a udělám, mezi tím, co jsem schopná, ale nechám na manželovi a co naprosto ráda přenechám manželovi i když bych to asi taky zvládla.
V podstatě jsme na 90% zastupitelní. Já znám naše auto i zahradu i spotřebiče, ale minimálně si u oprav a zásadních záležitostí asistujeme no a manžel se nedávno seznámil i s tříděním a praním prádla, takže v podstatě v domácnosti zvládne vše.
Světlo bych si na autě asi nevyměnila, to je fakt, ale spíš z lenosti, protože se tam tak blbě leze a musí se sundat přední masta a rozmontovat to tam celé, že bych asi udělala někde zděšený kukuč a nechala to na nějakém "odborníkovi" co by si u toho zanadával a pak mi hrdinsky předal svítící auto

a já ho spokojeně nechala nahlédnout do svého výstřihu a odjela ;-).
Odpovědět