čau holky, nějak nestíhám..
Leni, z EEG neměj fakt strach, moc na Tebe celou dobu myslím.
Něco podobného se stalo Rozárce v létě v Řecku, nic nic nic nenašli.
U nás pak šly na EEG, zvládla to super, žádný nález.
Stalo se jí to v bazéně, Danuška ji točila na kruhu a Rozi měla zvrácenou hlavu a smála se a najednou byla bez sebe.
Měla i trochu v křeči zuby, takže by to tak trochu vypovídalo i o epilepsii, ale opravdu nic nenašli, ani ťuk.
Pro Tvůj klid bych s ním na EEG šla.
Jak tak čtu, ani jsem netušila, co dětí takhle reaguje, není to teda příjemný zážitek.
Léni, Kubovi nic nenajdou, neboj. Ale mám pocit, že po té zkušenosti jsou matky spíš na psychouše, vid?

Stáni, zrovna včera jsme byli přát Rozárce k svátku,mají velkého psa a Míša vůbec nereagovala. Pomazlila se s ním a hrály si s Rozárkou, jakoby velkej pes byl naprosto normální objekt v rodině. Ovšem na sobě pozoruji, že jde-li naproti mně někdo s větším psem, tak sklopím hlavu a ani se nekouknu a jdu rychle pryč. UVědomila jsem si to, aniž bych to dělala nějak umyslně. Docela jsem se překvapila

V práci je Kongo. V pátek na mne přijde někdo z ředitelství posuzovat, zda jsem tam vůbec potřeba nebo něco v tom smyslu. Zdá se mi to trochu kontraproduktivní...tak nevím...možná, že vyhodnotí, že mi sníží úvazek na nulu

Už ted mohu říci, že půlúvazek je uplně debilní záležitost. Práci za 8 hodin musím stihnout za 4, což někdy FAKT nestihám, neobědvám a někdy, když se sejde povedená partička sester

, tak jsem i psychicky rozladěná. Navíc mi slíbili proplácet přesčasy a asi začli zase šetřit, tak to zase zavrhli. Jenže já prostě nejsem ten tip, co mu padne, sekne s prací a jde domů, já to prostě dojedu do konce.
Moje první výplata byla skoro stejná jako rodičák

Moje počáteční nadšení trochu upadá. Inu práce, to se dalo čekat, že?
Zdravím Sonika