Re: Neurologie?
Já bych řekla, že ty odběry budou nejspíš trik Podolí, jak snížit epidurály na minimum.
Já šla minule k porodu taky s tím, že nechci žádné oblbováky, že docela dobře snáším bolest a jsem ve formě a zvládnu to sama. Nakonec jsem o něj škemrala po 12 hodinách pravidelných a čím dál častějších kontrakcí, kdy jsem se prostě neotvírala a docházely mi síly. To bylo někdy kolem 19. hodiny. PA mi řekla, že to lze píchnout až mi protrhne vodu, což bylo kolem 21. A ve chvíli, kdy jsem už doufala, že mi epidurál uleví, mi řekla o těch odběrech a to mě psychicky fakt srazilo. Mám dojem, že i manžel už docela křičel. Navíc to bylo s poznámkou, že to teď už třeba půjde rychle a ani ho nestihnem. Po další hodině, kdy byly výsledky laborky, teda podle nálezu otráveně zjistila, že to stihnem ještě třikrát a pak teprv volali anesteziloga. Píchli pi to v půl jedenáctý a ulevilo se mi tak, že byl Matěj za 3/4 hodiny na světe. Tak mi teď nezbývá než si tu laborku prosazovat co nejdřív;)
Jo a kámoška, co rodila ve Francii - údajne v porodnici neví o nikom, kdo by rodil bez epidurálu, tak samozřejmě neslyšela ani o tom, že musí být nejdřív prasklá voda, ani o jakýchkoli odběrech

Omlouvám se, že to tu tak omílám, ale fakt začínám mít husí kůži

Odpovědět