cizinko četla a děkuji

já ti jen chci říct,vyhni se některým slovním obratům které když už jsi asi naštvaná používáš..párkrát jsem od tebe četla něco jako ,,běž a vrat se,až nastuduješ a budeš vědět...,,nebylo to na mě,bylo to na někoho,kdo opakoval svůj jiný názor.
jsi velice chytrá a věcem o které se zajímáš evidentně rozumíš,ale zdá se mi,že pohlcují tvůj život natolik,že je považuješ za nejdůležitější ve vesmíru.párkrát jsem ti psala,,přiznávám,,ivektivní připomínky k tvému duševnímu stavu,ale vyprovokovala mě k tomu tvoje jakási umanutost,černobílost,nebo hluchost a slepost k jakékoli jiné variantě než na jakou jsi upnutá.fakt mi někdy přijde,že jsi se zbláznila

a ještě jsem tady bohužel od žádné domarodky nečetla ani jednou..,,nevím,možná se mýlím,je to jen můj suběktivní názor,, ...atd. vždycky jen ...,,co ty neznáš,neznamená ,že neexistuje,přečti si statistiky a pak přijd,když ty jsi hloupá a máš jiný názor je to tvoje věc,,...atd atd
a nenávist ke kilimu mi přijde jako nutná negace někoho,kdo by vám mohl vaše názory velice odborně a fundovaně vymluvit a tím vás asi zesměšnit,či ponížit,nevím.zdá se mi že z něj děláte obludu a blba,ze strachu z něj..
a liška?tu vidím většinou normálně diskutovat a ne si za každým názorem udělovat nobelovu cenu za vševědomost.
jeho posměšné odpovědi jsou jen