10.11.2008 16:31:53 Bára a kluci
Re: Ahojky
ahojte všem!!!!
No Kimiku, ty si to taky dneska "dáváš", co? Upřímně je mi tě líto, protože si dokážu představit, jak ti asi je. No já bych se být tebou s TM moc nemazala, normálně bych ho po ránu vyštvala z pelechu a nazdar - nespíš? Tvůj problém, já nespím taky a makám doma jak šroub.
A vlas neřeš, takových si člověk na sobě nosí - docela lituju chlapy, kteří se nachomejtnou kolem mě, protože mě teď vlasy hrozně padaj a mám je nějaký tlustý, takže jsou na všem hrozně vidět :o)
Bram, teda ty si taky vyžíráš, co jde, co? Fotka z oslavy fakt výborná :o))) A ty se drž, za chvilku to bude za tebou!!! Akorát pak vypukne akce "něco na štítné žláze", co? Vidíš to, já se musím objednat na tu nohu...
Far. Ach jo. A já vám to tak přála. No hele, nebudu ti tady psát, jak to určitě půjde, jen na to nemyslet - zvlášť po tom, co je z tvých příspěvků jasně cítit cosi o prdeli ;o) Ale podle mě to máš dost dobře v hlavě srovnaný a sama víš, že vám prostě život něco přinese :o)
Akorát mě napadlo - způsob cizího vajíčka jste nezvažovali?
Santi, děkuji za nabídku, často na tebe teď myslím, ale k návštěvě u tebe ještě nemám dost odvahy - nicméně sbírám, sbírám :o))
a já jsem určitě chtěla ještě něco, ale vím prd...hoši totiž jako již tradičně nespěj a jakmile se jim přestanu věnovat, tak pruděj, takže zase musím letět (a to tu fakt trhám rekordy v rychlosti psaní a stejně mám Honzíka pověšenýho za krkem).
Odpovědět