Re: pondělí
Ahoj!!!!
Tomík rýmečkuje, ale je bez teploty, tak snad budem do srazíku fit, to by nás moc mrzelo.
Gliss, s tou cukrovkou je to šílený. Taky máme známé, co mají holčičku na inzulinu. Oni jsou teda úžasní, holčička tím není nijak moc omezená, dělá závodně gymnastiku, chodí normálně do školy, tak nějak to vzali jako fakt a žije se dál. Ale i tak, přesně odvážené jídlo, pořád se píchat, kontrolovat glykemii, a je to na celý život, grrr nesnáším tyhlety chronické nemoci u dětí, proč to je???.. Druhou holčičku mají zdravou a teď se pokouší o třetí dítě.
Kimiku, z vlasu nešil, bylo by jich tam určitě víc. Normálně si promluv, odhoď ješitnost, není na místě, dyť oni chlapi jen čekají, až jim přiznáš, že nestíháš, že je toho na tebe moc, že je potřebuješ... Aspoň u nás to funguje a hezky pročistí atmosféru. Hry klidně toleruj, ale jak píšou holky, musí pak na druhý den fungovat! v tom bych byla nekompromisní.
Já jsem tu jak na trní, tatin se vrátil nad ránem z Londýna a má pro nás prý nějaké dárečky. Nechtěl mi je dát ráno :-(, prej až odpoledne. Taška v předsíni a zamknutá..., no nejspíš to bude nějaká hovadina, jak ho znám, ale i tak se těším. Co tam může mít????
Severko, jdu juknout ma mailík.
Odpovědět