dajmab | 81703 |
![]() |
22.1.2023 13:33:57
Jen tak, aby vršek zezlátl do křupava.
|
kachna_ | 144932 |
22.1.2023 11:01:56
zapékáš s vejcem/sýrem, nebo jen tak (to se přiznám, že by se mi líbilo nejvíc)
|
Zasjaj. | 54917 |
![]() |
21.1.2023 19:01:33
Ropu, já myslela, že to je nejspíš nějaká aplikace nebo zařízení, verze číslo dvě
|
CisloPi | 131067 |
![]() |
21.1.2023 18:49:01
Hledej pučálku.
|
sylvaina | 77406 |
![]() |
21.1.2023 17:01:52
Díky, to zní dobře.
|
dajmab | 81703 |
![]() |
21.1.2023 16:12:47
Rozhodně hrách a kroupy, v naší verzi se uvaří zvlášť naklíčený hrách a zvlášť kroupy, obojí do měkka. Na pekáči osmažíš na oleji-sádle větší množství cibule, česneku a slaniny. Do toho přihodíš hrách i kroupy, přidáš majoránku a necháš v troubě zapéct do křupavé kůrky. Skvělé zimní jídlo.
|
sylvaina | 77406 |
![]() |
21.1.2023 11:16:30
Mám tu misku naklíčeného hrachu. Poradíte nějaký osvědčený recept, nejlépe s osobním komentářem? Předem děkuji.
|
babi_ | 48341 |
![]() |
21.1.2023 9:15:29
Kožovitá s plísní. Výrazné aroma. No nic, jím ji, možná se mi nějaké to atb hodí...
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
![]() |
20.1.2023 21:46:33
Jestli je to ten sýr, co si myslím, tak jedlá je, není voskovaná, ale nasolená potíráním slanou vodou... Je taková kožovitá a někdy trochu s plísní? Někdy jsem slyšela, že je dobrá třeba do polévky, v krémové česnečce byla dobrá
![]() ![]() |
babi_ | 48341 |
![]() |
20.1.2023 20:19:42
No mně se právě až tak moc nezamlouvala, na prvním kousku
![]() EDIT: a tedy tyhlety internety mi na pár kliknutí odpověď nedaly, takže díky za nalezení ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.