Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
20.3.2024 20:13:49
Když já mám ráda křupavou kůžičku, to v mikrovlnce neuděláš.
|
L+ 2m | 114525 |
20.3.2024 20:08:01
Pstruhy a siveny přímo v pstruharne celoročně čerstvé. Kapr, amur, tolstolobik přímo na sádkách. Třesku kupujeme/dostáváme od kluku, co je vozí z Norska - tu jedinou jako mrazenou. Ryby jinak zásadně čerstvé, u toho rybího masa je mi nějak líto ho mrazit, čerstvé je nejlepší. Občas dostaneme od rybáře štiku, mně chutná, ostatním přijde sucha.
|
Fern | 155759 |
20.3.2024 19:57:54
Mame oblibene:treska tmava, prazma, halibut, losos(pouze ten divoky) a smazene file s brkasi.
Ryby tedy delam vyhradne na pare v mikrovlnce, kdyz koupim vyjimecne kousek kapra,tak toho na panvi, rozpalovat troubu kvuli rybe,ktera je za chvilenku hotova by se mi nechtelo. Jeste obcas koupime zavinace anebo rybi salat.A obcas uzena makrela. |
Blanče | 42184 |
20.3.2024 19:42:48
Kupuju do mrazáku ryby v MADE, mají i maloprodej. Teď jsem koukala, že mají Pangacia a Tresku v akci kolem stovky za kilo, to je míň než vepřové či drůbež v obchodě, máme rádi Mahi mahi, žraloka a samozřejmě lososa. To je v mraženém a ceny jsou většinou max jak hovězí. V chlazeném mívají rozumné ryby v Globusu v akci, s Makrem se pořád nemůžu srovnat.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
20.3.2024 19:40:26
V tom nejsou kosti vůbec, kupovala jsem to u v rybárně. Velký to moc není, jak to uříznou.
|
Jojona | 24583 |
20.3.2024 19:35:06
A jak to byva asi velke? A neni to plne kosti jako u sladkovodnich ryb?
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
20.3.2024 19:08:46
Lososa i tresku kupuju na rohlíku, když je v zachraň jìdlo. Ocasní část normálně peču stejně jako jinou.
|
jak | 39257 |
20.3.2024 18:22:54
Často jsou ryby v akci v Penny.
|
Jojona | 24583 |
20.3.2024 17:22:29
Mám jíst ryby 2x týdně. Tak jednou jsou to ryby v konzervě nebo matjesy z lahůdek a podobně. A chci zase vařit ryby celé rodině. Co kupujete za ryby? Pro kapra, amura nebo tolstolobika zajde muž do Rybeny a vykuchá je a naporcuje. Nemá s tím problém. A co za další ryby kupujete, aby jeden takový oběd týdně pro 4 žravé dospělé lidi nezruinoval rozpočet. Tak mražený hejk taky jde. Nebo kupujete třeba někde větší množství mražených ryb. Jaké? Kde? Nepoužíváte někdo ocasní části z lososa na vaření? A co se z něj dá vařit a jaké to je? Díky za všechny rady.
|
babi_ | 48341 |
17.7.2023 7:29:33
Zkus Whole30. Pak přidávat postupně potraviny tak, abys měla šanci zjistit, co ti nesedí - bere energii, přibíráš nesvaly...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.