24.6.2008 15:29:53 Tatchud 29 let, syn 2roky+3měsíce
Re: Laciné vesnické jídlo?
Nevím jestli ve všech restauracích, ale dnes je vesměs kuchyňský odpad dáván jen firmám, které vystaví doklad o likvidaci - soukromnníkovi bez razítka už málokdo něco dá. A zeleninu u nás likvidují plísně, hniloby a různý háďátka. Prasečí hnůj je navíc nekvalitní a kravský se musí taky platit (o koňským nemluvě na ten jsou fronty). Konkrétně u nás jsme nakonec skončili jen u ovocných stromků, jahod, malin, rybízu, angreštu, hadovek, nakladaček, rajčat, kedlubnů, salátu, ředkviček a pár základních zeleninek do polívky - jinak je výrazně výhodnější si koupit velké balení mražené směsi zeleniny. Ale na Moravě se daří těmhle věcem výrazně líp.
Odpovědět