Petr | •
|
(29.12.2016 0:49:52) Bez produktů farmaceutického průmyslu žiju přes 20 let. Nicméně nikdy jsem nikomu nic nevnucoval ani nikoho nepřesvědčoval. Někdo nevěří čistě přírodní medicíně, já zase nevěřím chemickým koktejlům.
|
Drop |
|
(29.12.2016 7:55:32) tak stačí porovnat tisíce let, kdy je lidstvo na světě a roky, kdy jsou běžně dostupná antibiotika, takže se zánět močových cest zřejmě dá léčit i bez antibiotik,
|
.kili. |
|
(29.12.2016 8:10:26) "stačí porovnat tisíce let, kdy je lidstvo na světě a roky, kdy jsou běžně dostupná antibiotika, takže se zánět močových cest zřejmě dá léčit i bez antibiotik, "
tak porovnávejte. Z dob dávných příliš objektivních informací není. Zato je dobře známo proč do tuším 70. či 80. let minnulého století byla chronická pyelonefritida jednou z nejčastějších příčin smrti a nejčastější příčinou ledvinného selhání. A je dobře známo i to, jak ustoupila z čelného postavení příčin smrti i chronického renálního selhání po zavedení řádných (zásady EBM respektujících) postupů v terapii infekcí močových cest a ledvin v dětském věku.
Podávání různých thé, odvarů to z nejrůznějších bylin, pitné lůry, užití působení tepla, to může být trochu nápomocné a ulevující, s řadou infekci se organismus vypořádá i bez pomoci antibaktzeriálních léků. Akorát že se nepoznáí kterých. A kdo chce riskovat urosepsi, ať si cumlá brusinky a k lékaři a pro antibiotika nechodí. Jen z těchto excesů vynechte děti, prosím. Maxima debetur puero reverentia.
|
Yuki 00,03,07 |
|
(29.12.2016 11:54:00) moje prababička umřela na zánět ledvin, teda na selhání po nevyléčeným zánětu a prý to bylo "rodinný postižení", umřelo na to víc členů rodiny, předpokládám, že kdyby znali antibiotika, zrušili by jednu "dědičnou rodinnou" smrtelnou nemoc
|
|
|
Filip Tesař |
|
(31.12.2016 7:54:19) "tak stačí porovnat tisíce let, kdy je lidstvo na světě a roky, kdy jsou běžně dostupná antibiotika, takže se zánět močových cest zřejmě dá léčit i bez antibiotik"
To ve skutečnosti vůbec nemusí souviset a nejspíš taky nesouvisí. Podstatný je, že se dotyčný před smrtelně končícím zánětem močovejch cest dosáhlli pohlavní zralosti a dokázali se v dostatečným počtu rozmnožit, resp. jejich potomci opět dosáhli pohlavní zralosti a dokázali se v dostatečným počtu rozmnožit.
Stejně tak bychom mohli vyvozovat, že lidi v minulosti dokázali léčit mor, choleru nebo pravý neštovice.
|
|
|
Jagita |
|
(2.1.2017 0:24:29) Zánět močového měchýře jsem měla před devíti lety. Vyléčila jsem ho pomocí homeopatik a přírodních prostředků. Od té doby se mi nevrátil. Zato mám jiné chronické zravotní problémy a bohužel musím říct, že klasická medicína mi s nimi moc nepomohla, narozdíl od té alternativní.
|
.kili. |
|
(2.1.2017 10:27:26) - "Vyléčila jsem ho pomocí homeopatik a přírodních prostředků. Od té doby se mi nevrátil."
congratulation. Self-limited onemocnění nepotřebují žádnou léžbu.
- "Zato mám jiné chronické zravotní problémy a bohužel musím říct, že klasická medicína mi s nimi moc nepomohla, narozdíl od té alternativní."
a jak Vám ta alternaticní pomohla, když ty problémý máte ?
|
|
|
|