| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zánět močových cest bez antibiotik

 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]
.kili.
2.1.2017 10:27:26
- "Vyléčila jsem ho pomocí homeopatik a přírodních prostředků. Od té doby se mi nevrátil."

congratulation. Self-limited onemocnění nepotřebují žádnou léžbu.


- "Zato mám jiné chronické zravotní problémy a bohužel musím říct, že klasická medicína mi s nimi moc nepomohla, narozdíl od té alternativní."

a jak Vám ta alternaticní pomohla, když ty problémý máte ?
2.1.2017 0:24:29
Zánět močového měchýře jsem měla před devíti lety. Vyléčila jsem ho pomocí homeopatik a přírodních prostředků. Od té doby se mi nevrátil. Zato mám jiné chronické zravotní problémy a bohužel musím říct, že klasická medicína mi s nimi moc nepomohla, narozdíl od té alternativní.
Filip Tesař
31.12.2016 7:54:19
"tak stačí porovnat tisíce let, kdy je lidstvo na světě a roky, kdy jsou běžně dostupná antibiotika, takže se zánět močových cest zřejmě dá léčit i bez antibiotik"

To ve skutečnosti vůbec nemusí souviset a nejspíš taky nesouvisí. Podstatný je, že se dotyčný před smrtelně končícím zánětem močovejch cest dosáhlli pohlavní zralosti a dokázali se v dostatečným počtu rozmnožit, resp. jejich potomci opět dosáhli pohlavní zralosti a dokázali se v dostatečným počtu rozmnožit.

Stejně tak bychom mohli vyvozovat, že lidi v minulosti dokázali léčit mor, choleru nebo pravý neštovice.
Yuki 00,03,07
29.12.2016 11:54:00
moje prababička umřela na zánět ledvin, teda na selhání po nevyléčeným zánětu
a prý to bylo "rodinný postižení", umřelo na to víc členů rodiny, předpokládám, že kdyby znali antibiotika, zrušili by jednu "dědičnou rodinnou" smrtelnou nemoc

.kili.
29.12.2016 8:10:26
"stačí porovnat tisíce let, kdy je lidstvo na světě a roky, kdy jsou běžně dostupná antibiotika, takže se zánět močových cest zřejmě dá léčit i bez antibiotik, "

tak porovnávejte. Z dob dávných příliš objektivních informací není. Zato je dobře známo proč do tuším 70. či 80. let minnulého století byla chronická pyelonefritida jednou z nejčastějších příčin smrti a nejčastější příčinou ledvinného selhání. A je dobře známo i to, jak ustoupila z čelného postavení příčin smrti i chronického renálního selhání po zavedení řádných (zásady EBM respektujících) postupů v terapii infekcí močových cest a ledvin v dětském věku.

Podávání různých thé, odvarů to z nejrůznějších bylin, pitné lůry, užití působení tepla, to může být trochu nápomocné a ulevující, s řadou infekci se organismus vypořádá i bez pomoci antibaktzeriálních léků. Akorát že se nepoznáí kterých. A kdo chce riskovat urosepsi, ať si cumlá brusinky a k lékaři a pro antibiotika nechodí.
Jen z těchto excesů vynechte děti, prosím. Maxima debetur puero reverentia.
Drop
29.12.2016 7:55:32
tak stačí porovnat tisíce let, kdy je lidstvo na světě a roky, kdy jsou běžně dostupná antibiotika, takže se zánět močových cest zřejmě dá léčit i bez antibiotik,
Petr
  • 
29.12.2016 0:49:52
Bez produktů farmaceutického průmyslu žiju přes 20 let. Nicméně nikdy jsem nikomu nic nevnucoval ani nikoho nepřesvědčoval. Někdo nevěří čistě přírodní medicíně, já zase nevěřím chemickým koktejlům.
Yuki 00,03,07
28.12.2016 21:53:00
já si ty brusinky dám hlavně proto, že mi chutnají :))

dostala jsem antibiotika, ty snad zaberou

ono mi to začalo přímo krví v moči, takže na hrdinství s alternativou fakt není ani pomyšlení

.kili.
28.12.2016 21:27:45
beusinky jsou s to ovlivnit necelou polovinu ze všech druhů mikrobů, které se podílejí na infekci močových cest a ledvin.
Yuki 00,03,07
28.12.2016 21:24:02
od noci mám tu čest se zánětem močových cest, podruhé v životě
rozhodně by mě ani nenapadlo to řešit bez doktora a antibiotik, jistěže, na první pohled je všechno v pořádku, už mi na pohled nic není, ale to přece neznamená, že to přešlo

kdyby doporučili čajíčky jako podpůrnou léčbu, pak to neuškodí, já si taky koupila balíček brusinek (ony mě totiž fakt chutnají :)))
 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.