| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 7990] Názory 79918000 z 36990  [Dalších 28990 >>]
PADME a AMÁLKA 31078
6.10.2007 21:50:00
Adverčo, návštěvu ti teda nezávidím.
Dali, přeji brzské uzdravení a snad se kojení srovná, uvidíš :-)
Ditko, zdravím do Turecka :-))
Leňuli, tak to jsem ráda, doufám, že hodíš foto :-))) jo a objednala jsem si BRITAX VERVE fialovej, Hanka mi po mejlu podala vyčerpávající info, tím jí ještě jednou děkuji :-) už se nemůžu dočkat až dorazí :-) jak jsi spokojená s fusakem?
Leňuli 33023
6.10.2007 21:44:47
Adverčo ,
na olomoucku stejný názor :-)))
DO Brna jedu taky , tak by jsme se mohly domluvit jedním autem , ne ?!
To je tedy návštěva , v dobrým :-) , já to řeším ,jak Olča , dělám , že nemám děti , ostatní v celku stíhám, ale když je někdo u nás doma , děti prostě nevidím a dávám na pospas¨:-)))))))

Karel má Rodinku jako největší "stupiditu" , prostě to nechápe , on se ale narozdíl ode mne chodí vykecat do hospody , být to naopak , tak je těžkej závislák :-DDDDD a taky bych řekla , že trochu na vás žárlí :-D
Leňuli 33023
6.10.2007 21:39:18
Ahoj ,

dodatečně ELIŠKÁM vše nejlepší k svátku .

Marodům rychlé uzdravení , Stela měla virozu středa až pátek , v pátek teda už byla dobrá , teploty jí vyletěly max na 37,2 . Tak šla dnes poprvé do divadla na představení , seděla v lóži a ani nedutala , sledovala bedlivě celou dobu a je nadšená z představení !

Ájo ,
to je strašný , hrozný , je mi z toho šoufl , já to prostě vše kolem dětí beru nějak osobně a až moc citlivě , neurolog . prognóza je šílená , nedovedu si něco takového představit , fuj a tfuj tfuj pro štěstí , ať je holčička zase dračice .

Záměna dětí ,
mě by asi odváželi , zjistit něco takového skoro po roce piplání a o ty nejkrásnější chvilky , u miminka první úsměv , překulení , posazení , slůvko a pak to dát jinejm rodičům, nedovedu si to představit , nedala bych "kukaččí" mimčo pryč a chtěla bych i své krve mít doma , asi bych se s tím do konce života nevyrovnala .... nevím, jestli bych to své mimino přijala , byla bych upnutá na to vyměněné a dát jej pravým rodičům , bych byla víc zhroucená , než mit radost , že mám doma to pravé ořechové ..


Ditko ,
dovolenkový zpravodaj , dost dobrý !!!
Si užívejte :-)


Padme ,
pokojíče má Amálka nádhernej , si mě inspirovala a pustila jsem se do Krtka , už mám hrubý nákres na zdi , temperky nakoupeny a snad jej přes víkend stihnu vymalovat !


A už nevím,
mastím do hajan , v pátek jsem byla u zabajdy , otevírala mi zub , čistila v něm 3 kanálky a .... mě bolí ještě teď .

mějte se a žádný bacily , viry ani inekce , jen samá pozitiva a úspěchy !

Adverca,Adinka08/04,Jeník04/06 28784
6.10.2007 21:35:18
Dalido - pevné nervíky, je to určitě stresující s tím kojením,ale snad se to brzy vystříbří...
Můj manžel považuje tuto diskuzi za ztrátu času i pro mě, natož aby tady přispíval on..

Ditko - zdravím do Turecka, ty se máš...Já tady mám tchánovce i švagrovou s rodinou (která se pozvala sama a nechá se obsluhovat),taky bych brala moře...Tak si užívej...!!

Ájo - držím pěsti ať to kamarádce dopadne dobře, je to smutný.....

Výměna miminek - je to strašný!! Taky bych se zhroutila,kdyby mi teď řekli, že Jeník není můj, nejspíš bych chtěla obě děti...ale možná víc to o které bych se do té doby starala...těžko říct, kdo to nezažil,asi nemůže po pravdě odpovědět...každopádně je to bordel...
Naštěstí Jeník vypadá téměř jako tátova (a tchánova) kopie..!!

Jinak zdravím všechny ostatní maminky a doufám, že konečně dorazím na srazík do Brna a poznám některé z Vás life...

Mája, Martínek a Kubík 22486
6.10.2007 20:27:39
Dali,díky za optání.V podstate nic nezjistili. Ve chvíli,kdy se malej srovnali ledviny,začali se srovnávat ty játra.Vůbec nepřišli na to co to bylo, takže malá je doma a každý týden chodí do nemocnice na kontrolní testy, kdyby náhodou, tak aby to zachytili.
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337
6.10.2007 20:16:02
Nazdarek :-)
Daso, prejem rychly konec nudleni a se srazikem uz na nas pockejte o))).

Kaco o))). Mam ti vyridit, ze prijela teta Katerina :-). Asi Martin uplne nechce hrat divadlo a hlavne asi nechce vezt dva pulmetrovy debily letadlem DDDDD

Hata dnes, co se tyce stravovani, obratila o stoosmdesat stupnu a zacala jist vsechno a ve velkem. Akorat trva na tom, ze bude jist sama a rukama. Tak doufam, ze nezkazila ostatnim hostum pozitek z vecere, pojidajic takto testoviny s omackou a nakyp... Jinak ma dvanacty zub, nahore tedy porad kouka jen jedna spicka z obou ctyrek, ale dole uz ma tri venku :-)))). Oblibil si ji tu jeden /asi sedesatilety/ Nemec JAK TAK travime vetsinu casu u sprchy, chodi se tam s Hatou cakat. Dneska dokonce prisel i k nam a hral si s ni na pisku o)))
dalida 36376
6.10.2007 18:23:28
Kristýnce držím moc palečky, jsem nějak na měkko i slazička mi ukápla.

Májo jak to vůbec dopadlo s tou tvojí neteří(?).

My jsme stále unudlený, tak s Páťou už jsme 5 den doma a je to na palici. Stále brečí, trápí ho prdy. Včera jsem už vyměkla a dala mu poprve flašku (místo stříkačky s kanylou) a od té doby ublinkává (má stejné množství a nejmenší dudlík), tak mám o starost navíc, ale oproti zdejším příběhům je to nic.

Petr si taky čte diskuzi, a to od té doby, co se Páťa narodil, tak nyní si nemohu vylívat srdíčko:-(
Moc počebuju srazík!!!!!!!!
Káča * Mája 28.3. 41618
6.10.2007 15:22:21
Ahojky,

Ájo taky držíme Kristýnce palečky a ať už se diagnóza potvrdí, nebo ne, tak hlavně ať se úplně uzdraví. Nejhorší je ta bezmoc a dívat se jak vaše dítě trpí a vy mu nemůžete pomoct.

Dodatečně také vše nejlepší Eliškám k jejich svátečku :o))

My už doma jen tak dosmrkáváme, tak všem co ještě marodí brzské uzdravení :o))

Padme pokojíček má teda Amálka vymazlenej, dle doplňků soudím, že v Ikea jste velmi často :o))

Výměna dětí : v Podolí dávají na jednu ručičku číslo, to dostane i maminka a na druhý ručičce má napsaný svoje jméno

Jíťo pyžamko je vymazlený, akorát bych se bála tý kapucky :o))

Ditko, tak už se vám to pomalu přehoupne do druhé půlky, což ? sakra kdybys nám koupila Lála a vám Po, tak jsme s nima mohly hrát holkám divadlo :o))

Olčo počásko závidím, já právě ten podzim moc ráda nemám, mě příjde depresivní, jak opadávaj stromy, přilítaj vrány a je brzo tma. Ale slunečný podzimní den, kdy se barví listí, tak to taky miluju :o)))

Jimi 36798
6.10.2007 14:18:48
Ahojky,

nedočítala jsem moc zpátky, každopádně moc držím palce Kristýnce (??? snad jsem nespletla jméno), doufám, že to všechno nakonec dobře dopadne.

Koukám, že jste tady všechny tak nějak teplomilné :-) Já musím říct, že počasí jaké je dnes tady (pod mrakem, chladněji) je moje nejmilovanější, podzim mám hrozně ráda, hlavně to pošmourné počasí (nemusí teda pršet) a tu zvláštní vůni.

Taky je dnes a zítra akce sleva 30% na všechny hračky v Intersparu, tak jestli ho máte po ruce nakoukněte. Já byla dopoledne v Metropoli, mám pro kluky Duplo sanitku a míchačku (dohromady jsem ušetřila cca 300,-). Ale docela to mizelo, hlavně třeba Fisher Price, to Lego, panenky....

Martin začíná nudlat, tak musím vytasit Vincentku a snad to zaženem.
carlitos+Madlenka06+Jeníček09 33561
6.10.2007 12:07:50
Jo a na říjen normálně chodí přispívat tatínek:o)))))))Zjistila jsem to,když jsem tam z dlouhý chvíle koukala na fotky miminek.
[<<Předchozích 7990] Názory 79918000 z 36990  [Dalších 28990 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.