| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 7852  [Dalších 7832 >>]
skritek1 18664

Re: Re: Re: Víkendíček

8.1.2005 23:27:16
ahojky,
tak koukám,že problémy s jídlem jsou všude.ikdyž u nás jiného rázu. nedokážu "zloducha" udržet na zadnici,takže mi klidně vyleze a stoupne si na ten pultík od židličky.jen čekám,kdy si něco zlomí. už si dostrká židli kam potřebuje a pak si tam vyleze.Už nikde není bezpečno.takže místo jídla se přetahujeme :-))

Petule, koukám,máš opravdu chlapáka. My už asi máme 9,5kg.ale i to mi stačí.

Jinak se nebojte,rostu.až moc. ani ne na kila,ale na objem,už teď vypadám jak měsíc před porodem.A to ještě musím pár měsíců vydržet.

Jinak mě mrzí,že ten Človíčkov mě teď nevyjde.Jdu na ten test na cukrovku a pak mám nějaké povinnosti. Taky je to pro mě z Hájů přes celou Prahu.Ale možná jindy. Třeba se najde něco vhodného v centru.
To se chci zeptat.. kamarádka šla Františkánskou zahradou a tam prý oknem koukala do nějakého centra pro děti s klouzačkama apod. Nevíte někdo,co to je zač, jestli to tam funguje atd. já se do centra moc nedostanu,ale docela by mě to zajímalo.

tak zatím čauky. taky nám roste třetí stolička, tak běžím hojdat :-)
manka 12680

Re: :)

8.1.2005 22:53:41
Studánko vy budete mít nějakou 15měsíční prohlídku? Já měla zato, že je až 18měsíční. My teda se nikam nechystáme, na roční dr akorát říkala, že si nás bude zvát na jakési očkování.
manka 12680

Spinkání

8.1.2005 22:49:45
Ahojky, tak u nás bylo spinkání vždycky špatný, ale od té doby, co jsem raubíře definitivně odstavila, tak spí bezvadně. Usíná kolem 21, budí se kolem 7-8 na mlíko a pak si buď u mě hraje, nebo ještě zaspí do 9. Mě si budí kolem 9-9,30 protože chce sváču :-)))))). Občas mívá kolem 1-2 menší krize na dudlíček, ale je to pohoda. Noční kojení jsem odbourala ještě dřív než jsme odstavovali a to tak, že když se probudil a plakal tak jsem chovala a chovala anebo spal se mnou apod až prostě pochopil, že se spí. Uspávání je teda ještě furt v náručí a zatím jsem nepřišla na fígl jak to změnit. Takže asi časem...

Hele o jakým tygrovi to tu mluvíte? Je někde na netu k vidění?
iveta34
  • 

Re: :)

8.1.2005 20:22:48
Tak jsem ještě jednou jukla.Sice mi jako klasicky nefunguje ikonka-ale už si na to asi i zvykám a nechce se mi pořád dokola přihlašovat.Ello(myslím že jsi psala ty)toho tygra máme taky z Makra-taťka neodolal-a opravdu Katka ho miluje.Celej den po něm lozí a líbá ho-dokonce už první večer sama pochopila že není na koukání,ale na houpání a tak se houpá a ječí u toho houpí-houpí.Jenom to řvaní se jí nijak moc nelíbí-vždycky celá ztuhne a tváří se zvláštně.
No-co se týká spaní tak u nás je to děs a hrůza.Někdy tady s náma oxiduje i do půlnoci-docela se těším až se jednou celou noc vyspím:((
S jídlem je to taky vcelku na naštvání-poslední dny do ní nemůžu nic nacpat kromě čaje a kukuřičných křupek.Ještě že nebyla žádný střízlík a má z čeho brát:))
Já si po vánocích připadfám jako takový nechutný hrořík-takže jsem se přihlásila do školy orientálních tanců-na břišní tance.Teda nevím jestli až tam rozhejbám ty svoje špíčky to ještě někdy zastavím-ale za ty peníze co to stojí budu makat kdyby mě to
mělo stát život:)))))))
Tak-jsem nějak KO-asi pro dnešek konec.Tak dobrou noc všem:))
svetlana
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Víkendíček

8.1.2005 20:14:13
Ahoj dievcata, vsetkym vam velmi pekne dakujem za moralnu podporu :) Viem, ze s tym (ne)jedenim nie sme sami, obcas to vsak na mna dolahne.
Co sa tyka nocneho budenia, Dorotka sa skoro od narodenia budi v noci jeden krat. Nakojim ju a ona spi dalej. Od noveho roku som sa rozhodla s nocnym kojenim prestat a tak mame noci o dost narocnejsie. Okolo druhej sa zobudi a kedze mliecko nedostane, mechri sa v postielke, na chvilku zaspi a po 20 minutach je zas hore, ja ju pohladkam, dam pusu, drzim ju, ona opat nachvilku zaspi... To trva cca 1.5 - 2 hodiny. Dufam, ze coskoro si uvedomi, ze nocne mliecko sa minulo a bude spat az do rana. Drzim palce Studanko, nech ta chripka obide a malicka sa nauci tiez v noci pekne spinkat :)
Zuzanka-Studánka 13884

Re: Re: pomooooooccccc

8.1.2005 20:05:41
prosím tě správče říjňátek můžeš v narozkách vymazat jednu fotku? jsem ji tam omylem dala dvakrát:o)) kujů :o)
Zuzanka-Studánka 13884

Re: pomooooooccccc

8.1.2005 18:07:26
už jsem tam.. :)
Zuzanka-Studánka 13884

pomooooooccccc

8.1.2005 18:03:55
já se tam nemůžu dostat :( otevřu si stránku s říjňátkama, chci se přihlásit a ocitnu se ve svým fotoalbu... he?
Zuzanka-Studánka 13884

:)

8.1.2005 17:53:59
Teda váha 11,12,13 kilo??? mno tak to se začínám děsit 15timěsíční prohlídky, která bude příští tejden.. na poslední jsme měli s přivřenejma očima osm kilo :( Strašila s těma odběrama kvůli celiakii, pokud se nepolepší..
Goldičko jak jste na tom??
Za Kristýnou taky poslední dobou běháme s jídlem a radujeme se z každýho polknutýho sousta..a přitom se mi zdá,že je kulatější než dřív.. tak nevím...
A v noci se pořád ještě budí víc než je zdrávo.. vám spí děti až do rána? Bez jídla?
Leze na mě nějaká chřipajzna.. tak si jdu uvařit čaj s medem a citronem a jdu na ty fotky... ale už fakt :o))
Ella+ 15605

Re: Re: Re: Re: Víkendíček

8.1.2005 16:12:50
Jé Ivet vy máte taky houpacího tygra? My ho k Vánocům kupovali taky :o))))) V makru cca 1100kč.
Tom naposledy vážil 11kg a měl 80cm,kolik měří a váží teď nevím,ale nosíme 86/92 taky podle výrobce. Jeden svetr máme 74 ale ten mu bude ještě tak ve třech letech ve velikosti 92 by určitě byl i mě :o))))))

Tak kdopak se tu snaží o mímíse? Já ne,neb samotné by se mi to těžko povedlo :o))
No stejně bych chtěla pokoušet osud až tak za rok nebo dva. Chci mít dítě zase ve vahách nebo ve štíru,takže to ani dřív nepůjde :o)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 7852  [Dalších 7832 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.