| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 127  [Dalších 97 >>]
Rebeka+2 138793
24.1.2014 10:54:57
Ahoj, jestli sem někdo občas nakoukne, tak hlásím, že se mi povedlo dokončit tu registraci na Bulovce. Tak buď to stihneme tam, než se vymaluje (nebo potom), nebo pojedem do Neratovic, nebo mi PA doporučila Mělník, tam že jsou nakloněni normálním (nebo chcete-li, přirozeným) porodům. Pokud tam stihneme dojet - minule to byl docela fofr :-) Jdu zjišťovat trasy do Mělníka. Ale v tomto kraji dost hlídají dodržování rychlosti, už jsme dostali pokutu (za překročení o 2km/h), tak nevím s tím dojezdem k porodu ~:-D
San, co úprava bydlení, pokročili jste?
Ve středu jdu na OGTT (teď bych potřebovala nějakýho "ekl" smajlíka...) jo tady je: :-© vám ostatním přeju v následujících dnech jen ~:-D
Rebeka+2 138793
15.1.2014 9:20:26
Ahoj všem, kdo sem občas zajdou si něco přečíst :-)
Asi už máte všechny za sebou velký ultrazvuk atd., doufám že je všude vše v pořádku a případně spokojenost s pohlavím :-)
U nás vše v pořádku, čeká mě za 14 dní takovej ten blivajz s cukrem, snad to přežiju nalačno... Jinak mám ještě dost práce a ještě asi budu mít dlouho, tak se zatím moc nechystám. Občas kouknem po internetu na prodej kočárku nebo kolíbky, jinak zatím vůbec nic nesháním a nehrotím. Miminko se v břiše pěkně kutálí a kulatí a díky kamarádkám mám toho dost co na sebe, cítím se dobře, tak si to těhotenství dost užívám.
Doufám, že i u ostatních květnových je vše dobré! Mějte se krásně R.
Rebeka+2 138793
6.1.2014 9:29:19
Ahoj, gratuluji ke klukovi :-) Dneska mi mladší syn říkal, jestli by to nebylo škoda, kdybychom měli zase kluka, že bych byla doma jediná holka. Tak jsem říkala, že by mi to nevadilo, že by se o mě pěkně všichni starali ~:-D Uvidíme, jak to dopadne u nás, jsem napnutá, ale chci si to nechat jako překvápko až do konce... vždycky se mi líbilo, jak mi to ohlásili, tak se zas těším :-)
Tak ať se vám všem daří!
Rebeka+2 138793
6.1.2014 9:26:13
Ahoj, já se registrovala na Bulovce. Snad to během ledna zdárně dokončím :-) Stejně pak uvidíme, kde opravdu budu rodit, mám termín 10.5. a oni mají myslím mezi 5. a 12. zavřeno, nebo tak nějak. Ale mimi vypadá větší, pořád tuším o něco dřívější porod, i když to tak nemusí být, no ale třeba to stihnem. Dneska jdu do poradny, tak se na to všechno zeptám. I jestli třeba můžu chodit až do porodu na kontroly ke své mudr., protože to by mi bylo stejně příjemnější, než vysedávat v porodnici (kde třeba ani nakonec rodit nemusím).
LSchambergerova 103344
5.1.2014 21:21:10
ahoj holky..jsem tu nová...termín porodu mám 7.5. a ted jsem 22+4 všechno je v pořádku genetika a srdíčko vrozené vady..takže mimi je naprosto zdravé..k vánocům jsme dostali krásný dárek..v porodnici nám řekli pohlaví...budeme mít doma druhého kluka :-D takže to bylo pro nás dost velké překvapení...a co vy jak jste na tom?
LSchambergerova 103344
5.1.2014 19:45:13
ahoj, já jsem taky z prahy registrovala jsem se u Apolináře taky přes internet a bylo vše v naprostém pořádku....a kdy máš termín porodu? a kam jsi se zaregistrovala? myslím že u apolináře se můžeš zaregistrovat dodatečně na termín porodu...:-)
Rebeka+2 138793
2.1.2014 12:23:14
Ahoj, opět si musím postesknout nad svým porodničním martýriem... v našem velkoměstě je bohužel třeba se registrovat, a to už ve 14. týdnu. To jsem poctivě provedla, po internetu, avšak je třeba do dvou měsíců přijít taky osobně a nechat si dát razítko do těhotenské průkazky. Tak vám řeknu, už jsem tam byla třikrát, a vždy jsem musela odejít pro neúnosnou frontu. Ach jo :( Napotřetí jsem ovšem zjistila zajímavou věc, a to, že v době mého termínu má beztak moje porodnice zavřené porodní sály skrzevá malování... takže jediné, k čemu by mi to mohlo být, kdybych se u nich registrovala a rodila zrovna v termínu zavřených sálů, že mě jinde v Praze musí vzít do jiné porodnice, když mám to razítko, jinak by mě vzít nemuseli. Ale o jiné pražské stejně neuvažuju a v takovém případě bych ráda jela do nějaké menší porodnice mimo (tam by mě ale určitě nezavezla sanitka), tak to bude ještě sranda ~:-D
Pěkné břichaté dny všem!
Rebeka+2 138793
2.1.2014 12:09:55
Ahoj, všem přeju co nejhezčí průběh tohoto nového roku!
San, to je bezva, my máme taky dva kluky :-) Tak ti přeju pevné nervy ~:-D ~o~
Já si schovávám překvapení z pohlaví až na porod, vždycky jsme to tak měli a byli jsme spokojení, vydrželi jsme :-)
Sanxxx 89837
23.12.2013 8:18:37
Holky, rozhodně stojím za Vámi se třetím mimi, my čekáme druhé a už od základní školy říkám, že chci mít děti 3. No a vzhledem k tomu, že mi UZ prozradil, že čekáme druhého chlapečku, přece se musíme pokusit i o tu holčičku :-). A nemyslím si, že je to až tak o penězích, je to o přístupu a o tom, jak naučit své děti být skromné.
Jinak mám velikou radost, bydlíme v novém a nesmírně si to užíváme a ten jeden pokoj do května určitě stihneme, aby se syn přesunul do svého pokojíčku a v ložnici mohlo "plakat" miminko :-).
Hezké a pohodové Vánoce všem.
Rebeka+2 138793
19.12.2013 11:01:55
Ahoj, držím vám palce, na okolí se vykašlete! Ať si krčí rameny kdo chce. Já znám dost rodin, kde je více dětí, a většinou jsou dost milí a v klidu. Teda jako klid u nich doma není, to zas ne ~:-D - ale myslím tím, jako že jsou to pohodáři a soustředí se na to důležité v životě.
Já jsem několik let pořád říkala, že bych třetí měla ráda, takže u nás to nikoho moc nepřekvapilo, když jsme do toho opravdu šli. Až se teď divím, komu všemu jsem se se svým přáním svěřila :-) My máme nejstarší dítě ve třetí třídě, až se malé narodí, bude mu skoro deset let. Prostřednímu sedm. To bude benjamínek jedináček rozmazlíček ~;)
Krásné adventní dny!
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 127  [Dalších 97 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.