| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Šumperk

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 411  [Dalších 381 >>]
Milena Vepřková 49505
16.5.2007 8:37:29
Ahojky, Veru,
tady taky lije jak z konve. Já jsem jak praštěná, protože jsem šla spát chviličku po desáté a do půl dvanácté byla Eliška vzhůru. Tohle mi ještě nikdy neudělala :-( No a teď prší a já musím do práce, tak fakt radost.
Ale kdyby přestalo lít, tak se na vás moc těším, jestli si dobře pamatuju, říkala jsi, že u té doktorky to máte mezi druhou a půl třetí, co? Já bych teda nějak dorazila do města a počkala bych na vás, asi nejspíš u pošty. To jak pojedete potom zpátky od té doktorky, tak se na prvním semaforu dáte doleva a potom asi po 150 metrech doprava, je tam parkoviště takový veliký. A vlastně vyjdeš tam už skoro do města, tak bych vás tam někde počkala a zatím se mrkla, jestli tam mají pro Elišku ty peřiny, jo?
Tak zatím pa, jdu snídat a pak do pracovního procesu :-(
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
16.5.2007 8:01:08
Ahoj Meli. Tak co jaké je u Vás počasí? TAdy od vřerejška prší:-( Tak mně potěš a napiš, že u vás svítí sluníčko:-D Vyjíždět budeme kolem půl druhé. Ještě se ozvu. Zatím ahoj,jdu přebalovat malá si pořádně ulevila, jako každé ráno:-D
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
15.5.2007 13:12:22
Ted se dívám do letáku Hypernovy a jsou to ty plíny co jsem myslela já. V TETĚ si nemusíš kupovat 3 balíky, aby jsi dostala tu cenu. Tam si koupíš klidně jen jeden.
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
15.5.2007 10:08:39
Jo ještě k těm plínám. Jestli používáš Huggis červeno modré, tak je mají za přijatelnou cenu v drogerii TETA. Balík 4-9 kg 60ks za 210kč a když jsou v akci tak je mají za 199kč. Takže i ta neakční cena je velmi dobrá.
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
15.5.2007 10:04:01
Ahoj Meli. Tak dneska ráno to má Rozárka o 200% lepší, ale tělíčko má pořád takové hrbolaté. Ale říkám si, že do zítřka by to mohlo zmizet všechno:-D No uvidíme. Meli prosímtě, pošli mi ještě jednou na meila tvoje číslo.Já jsem ho omylem vymazala a kdyby jsme teda jeli ,at se můžeme domluvit. At nebloudíme a nehladáme se. Jo Kryštofek byl zlatý, ale taky umí být pěkně hnusný, to ta puberta. Tak včera Aleš byl na schůzi, kvůli té fasádě. takže na konec nám to udělá stavební firma, která to udělá na půjčku.400 000 složíme hned, to máme ve společné kase, a 300 000 budeme splácet po 500 kč 5let. Takže jsme rádi. Protože někteří sousedé pořád nemůžou pochopit, že nemůžeme složit peníze hotově. Jo těch 300 000 tisíc je na 12 rodin. V sobotu máme ještě další schůzi, kde se všechno ujasní, tady se pořád schůzuje na každé schůzi se pohádají a na konec nic nevyřeší:-D Aleš, říkal, že se tam vždycky cítí jak debil, protože všichni drží hubu, on jediný řekne nahlas, že na to nemáme, každý na něho čumí jak na debila a jak skončí schůze, tak si babky sednou před barák a lamentují, že nemajaní peníze, že mají našetřeno jen na pohřeb. A úvěru se bojí, protže jsou už staré. Jenže ony nemůžou pochopit, že ten úvěr se bere na sdružení nájemníků a ne ná konkrétní osobu. Takže kdyby náhodou umřely, tak to za ně bude muset každý měsíc těch zbývajících 11 rodin. Takže doufám, že v sobotu na té blbé schůzi všichni podepíšou ten úvěr a bude konečně klid. Ale jak znám ty bábiny, tak to podepíšou a pak budou sedět na lavičce, a řešit co to vlastně podepsaly:-D To filé bych si taky dala, už jsem dlouho neměla rybu budu muset udělat.Dneska chci vařit koprovku s bramborem a vajíčkem, polévku mám ještě ze včerejška. Ve čtvrtek dorazí do své vlasti sestra, tak se už těším. K nám na návštěvu asi přijedou až o víkendu. Kryšotfovi koupila k narozeninám kopačky, moc si je přál, tak mu udělá velkou radost. Já jsem mu je nekoupila,protože jsou drahé.Ségra říkala, že je sehnala za velmi dobrou cenu a jsou značkové. Tak bude frajer. Letos nám skončí, takové dárečky, až se ségra usadí tady v Česku, tak si bude budovat svoje hnízdo. Melinko, tak se měj a já jdu kuchtit:-))
Milena Vepřková 49505
14.5.2007 20:15:54
Tak se to vyřešilo samo, volala jsem Pepovi a on mi říkal, že jeho kolega byl odejit na dovolenou, takže má od zítřka ranní. Tak se nepojede nikam.
Ještě k těm řidičům - já to znám, párkrát jsem jela k mámě busem a byla to katastrofální cesta. Už když jsem řekla, že jedu s kočárem, tak se zatvářili, jako bych byla snad nějakej ožrala. No a taky tu jezdí autobusy, který nemají na kočár místo, nebo mají, ale tak strašně úzký dveře vzadu, že tam ten kočár nejde skoro nacpat.
Tak já mám dneska výroční den. Nejenom že jsem komplet uklidila, ale mám i prázdnej prádelní koš, což se mi už strašně dlouho nestalo, to díky tomu počasí mi to tak krásně uschlo. A dokonce budu dělat dneska k večeři filé v těstíčku a na zítra peču maso, dáme si ho se špenátem a bramborovýma knedlíkama. No já slintám už teď.
Teda Kryštof je zlatej, jak na vás obě myslí. Já na ten svátek úplně zapomněla a včera jsem koukala, že má máma novou hortenzii, vůbec mi to nedošlo. Až večer doma :-(
Já teda jdu na to filé. papapa
Milena Vepřková 49505
14.5.2007 19:03:57
Ahojky, Veru,
to je mi líto s Rozárkou, snad to budou jenom ty potničky a nic horšího. Držíme pěstičky.
My se dneska ráno zase chytli s Pepou, bude to mnou, já uznávám, že jsem poslední dobou dost podrážděná, je toho na mě docela moc. Ale my se jako nehádáme, že po sobě řveme, prostě to jsou jenom takový výměny názorů. Začalo to tak, že přišel reklamní leták z Tesca a byly tam plínky a bodýčka za slušnou cenu. Tak jsem jenom tak prohodila, že to jde. No a tak Pepa začal, že bysme tam ve středu mohli zajet, já jsem totiž říkala, že ve středu nepůjdu do práce, když máte přijet, že si dám volno. No ale do rána se mi to docela rozleželo, protože by to byl hroznej fofr, Pepa by se totiž musel vrátit do práce do dvou, takže by to bylo jenom to Tesco a já se chtěla podívat po těch autosedačkách. No a my nemáme dálniční známku, tak bysme museli jet dokola a na tom favoritu je, takže bysme museli jenom týden počkat a zajet tam třeba v sobotu na celej den. No a tak Pepa že tam teda zajede v tu středu sám, že mu mám napsat, co všechno chci. Jenže já se zase namíchla, že tam sám pojede už poněkolikátý a že já bych se taky ráda vyvětrala a vrátila kamarádce těhu šaty, abych je nemusela posílat poštou, stavili bysme se u nich na chvilku, no prostě tak všechno dokola. A navíc slíbil, že mu ve středu půjdeme koupit nějaký to oblečení. Tak mi Pepa řekl, že tam můžu jet potom sama, vzít třeba maminu. Jenže jí se dělá ve velkejch obchodech špatně, ségra se mnou nepojede a když, tak bude obrážet jenom značkový obchody a na to já nemám. Tak se nakonec Pepa naštval, že teda nepojede nikam. A teď mě to mrzí, nevím, jak to teda udělat, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.
A od včerejška přemýšlím, jestli to s Eliškou nedělám špatně, koukala jsem na výměnu manželek a tam ta jedna paní říkala, že v té rodině se všechno točí kolem dítěte. No a já si říkám, že prostě proč se nesebereme a nejedeme s Eliškou někam, furt jenom jsme doma nebo v práci, k mámě už Pepa moc nechce, abysme jezdili, on se do toho našeho auta blbě ten kočár skládá, tak možná do toho favorita to bude lepší, uvidíme. Mám trochu strach, aby jsme fakt jednou neskákali, jak Eliška píská, ale zase si říkám, že teď to ještě tak není, že prostě se jí musíme podřídit.
Tak my jdeme koupat, zatím
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
14.5.2007 14:07:34
Tak dorazilo, to moje dítě a moooc mně překvapil. Donesl mi kytku gerber ke dni matek a k narozeninám. Malé koupil krásné kousátko. Tak jdu chystat to jídlo. Ted mi udělal radost a jak se ho zeptám co veškole tak mi jí určitě zkazí:-( Tak ve škole nic Uf:-) čau
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
14.5.2007 13:57:09
Ahoj meli. Zatím náušničky vypadají blbě. Malá je celá osypaná chudinka :-(( Dneska jsem jela Dr. a ona mi řekla, že to odezní samo a máme jí nechat co nejméně oblečenou a prdelku má mít pořá holou. Takže to co jsme přes víkend dělali, tak nám poradila, kdybych to věděla, tak tam ani nejedu. Protože ta dnešní cesta stála za to. Na zastávce jsme čekaly 2 s kočárky a když přijel autobus, tak tam byl další. Ještě ony měly golfky a byly ochotné je složit. Já jsem žádala řidiče, at mi dá kočárek dolů jak se dávají zavazadla. A on mi řekl, že ho tam nedá, protže by tam za jízdy lítal a poškodil by se a pak bych po něm chtěla odškodné. Já jsem mu řekla, at ho tam dá na moji zodpovědnost. Že si ho zabrdím a on prostě řekl né. Šlo mu jen o to že by musel zvednou prdel a vylézt ven:-(( Fakt jsem byla vytočená. Alešovi jsem volat nechtěla, protže byl snámi minulý týden, jestli ve středu pojedeme na ty náušničky, tak zase musí z práce odejít dříve a za 14 dnů jedeme na to oční. Ale po dnešní zkušenosti jsem řekla, že už autobusem nepojedu. Je sice pravda, že jsem jela sutobusem co bývá pokaždé plný, ale ten řidič mohl být ochotnější debil:-( Ti řidiči jsou nemožní, vloni vyhodil Kryštofa z autobusu, protže měl párek v rohlíku a nechal ho v zimě na zastávce a další autobus mu jel až za hodinu a půl. Ještě, že je ve městě knihovna, kde se mohl jít schovat. Fakt přemýšlím, že se podívám na přepravní podmínky a podám stížnost. Jo a Dr. říkala, že máme počkat až nebude osypaná a pak jí píchnou ty náušničky, tak doufám, že se to do středy spraví:-( Ona taky říkala, že to může být začátek nějaké nemoci, kontrolovala jí uši jestli nemá nějaký zánět. Takže ti ještě dám vědět jak to snámi vypadá:-( Jsem z toho smutná, že je tak osypaná, A nemáme ji nechat ještě trápit, až bude O.K. Jo k té autosedačce my máme 9-36 kg. Kupovali jsme ji před 3/4. A snad bude dobrá, no uvidíme. Meli jdu dodělat oběd, protože za 5 minut přijede to velké dítě. A určitě bude mít hlad, dneska dojídáme včerejší oběd. No dodělat, vypnout brambory:-D Ahoj
Milena Vepřková 49505
13.5.2007 21:50:00
Veru, prosím tě, ještě jsem se tě chtěla zeptat, jestli jste už přemýšleli o pokračovací autosedačce. Já se furt nějak neumím rozhodnout. Už jsem měla vybranou jednu v kategorii 9-36 kg, ale kamarádka mě zase nehlodala, že je lepší 9-18 kg, protože není tak univerzální a je proto lepší. Fakt nevím, pořád nad tím sedím a neumím se rozhodnout.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 411  [Dalších 381 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.