| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Břišní svaly

 Příspěvky 110 z 31 [Dalších 21 >>]
  • 
21.4.2010 16:31:20
Zdravím, momentálně jsem těhotná - no už se to mělo narodit :o)) ale když jsem byla kolem 30 týdne tak jsem měla taky dost silné bolesti v podbřišku které jakoby vystřelovaly až do rodidel - nejvíce asi když jsem vstávala... Doktor mě uklidnil že je to běžné ( ovšem u prvního těhotenství jsem to neměla )-a předepsal mi hořčík - ten já ale užívám celkem běžně protože trpím na bolesti hlavy a křeče ( obzvlášť pak v těhotenství ). Myslím, že se nemusíte stresovat - přesto za zmínku u svého gynekologa nic nedáte - raději mu o tom řekněte:o)
Přeji šťastné těhotenství a rychlý porod bez problémů!
  • 
20.4.2010 9:17:25
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, kamarádka je ve 14tt bere ATB- AUGMENTIN, z důvodu zánětu v těle, dva dny před tím byla na Amniocentéze, může to spolu nějak souviset ? můžou mít ATB negativní vliv na dítě ? děkuji za odpověď Eliška
  • 
6.2.2010 14:18:14
Mě se to také nedávno stalo a ted je boužel výkend a moje dětská doktorka neordynue. Je mi od včerejška 16 let a s přítelem při pohlavním styku nám praskla prezervativ. Nevěli jsme co dělat ale dnes jsem si zajela do města do Lékárny. V lékárně mi bylo zděleno že existují prášky po pohlavním styku. Musejí se užít máx do 72 hodinách od doby nehody.Kupovala jsem to za 450 kč a jsou tam 2 tablety...tak doufám že budou dobře fungovat a bude to ok:)
  • 
29.12.2009 21:51:20
Mám prosbu, dneska sem od svého Gynekologa dostala Clotrimazol AL 100 a chtěla bych se zeptat na par otázek.
Jak dlouho trvá než se tableta v pochvě rozpustí?
Můžu se ještě tu noc s přítelem milovat?
Nebude to mít nějaký vliv na Antikoncepci?
Když ty tablety budu brát 2 dny večer a třetí si ho vezmu třeba ráno abych večer se mohla milovat neuškodí mi to nějak?
Jde jen oto že chci mít silvestr s přítelem krásný a oba dva jsme se nato hodně těšili a tu bych noc chtěla mít volnou, prosím o radu sem zoufalá.
Moc děkuju Martina
  • 
25.5.2009 12:13:21
No znam to ze své zkušenosti taky jsem se takhle vyspala měla jsem na to hroznou chut a byl to peknej mnamulka a mel ho velkeho a strcil ho do me a vystrikl bylo to prijemne ale nakonec jsem toho litovala,pak jsem si šla koupit test a byla jsem tehotna nojo...ale ted jsem stastna maminka..Ahoj...S pozdravem Lucka Machačková,Klášterec nad Ohří 43151,
  • 
1.6.2008 19:25:47
dobrý den.Chtěla bych se zeptat,nyní jsem ve 22,týdnu těhotenství.Asi čtrnáct dní mám průjem,doktor mi doporučil hylak,který jsem brala zhruba osm dní.Na toaletu jdu asi dvakrát denně.Nyní jsem ale zjistila že mám hlenovitou stolici,která divně zapáchá.Bolesti břicha ani nic jiného nemám.Zítra jdu na stěry k obvodnímu lékaři ale mám strach aby se něco nestalo miminku.Čekáme holčičku a moc se na ní těšíme.Doma máme pětiletého synka.Prosím poradte,co by to asi mohlo být a zda to neni nic vážného.Může to nějak ovlivnit miminko?Za vaši odpověd předem moc děkuji.S pozdravem Jana.
  • 
21.4.2008 17:44:13
dobrý den,moje mamka byla těhotná,zjistila to až v 9týdnu a doktor ji řekl,že musí jít na potrat,jelikož má 48let a brala nějaké hormony,aby přechod lépe zvládala,přitom ji ještě žádný přechod nenastoupil.Chtěla jsem se zeptat jestli udělala správně a poslechla doktora.Nebo se nám klidně i v tak raném věku mohlo narodit zdravé miminko.děkuji
  • 
23.2.2008 10:32:13
Jsem učitelka a ráda bych dovedla maturanty k maturitě. Termín porodu mám 30.6. a poseldní maturující bude 7.6. Je možné nastoupit MD až tak pozdě 23dnů - jen 3 týdny pře porodem?
Děkuji za odpověď Jana
  • 
7.1.2008 16:14:49
Dobrý den,trpím několik let na opar kolem močové trubice-jedná se o opar co bývá na rtu.Nyní, v desátém týdnu těhotenství jsem ho měla znovu na intimních partiích a sedmý den po vzniku oparu/byl tam strup,ale stále svědil/jsem měla pohlavní styk s manželem.Chci se zeptat,jestli se virus mohl dostat až k placentě a dítě nějakým způsobem poškodit.Mám velké obavy.Mockrát děkuji za odpověď.
  • 
12.9.2007 7:19:17
Dobrý den,
je mi 34 leta jsem těhotná poprve(6.týden).Již od zjištění této skutečnosti mám stále křeče v podbřišku.Včera při milování s partnerem jsem pocítila ostrou píchavou bolest,kterou mám i dnes.
Na ultrazvuku mi pan doktor našel cystu,ale neřekl mi víc,než to,že se buď vstřebá nebo praskne.Prosím,poradíte mi,jestli si mám dělat starosti?V pátek odjíždím na dovolenou (plavba po holandských kanálech),tak jestli se mám obávat jak této bolesti,tak i dovolené,když nemám jiné další nepříjemné stavy(omdlévání,zvracení etc.)...
Předem děkuji.
 Příspěvky 110 z 31 [Dalších 21 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.