| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Hyperaktivní dítko

 Příspěvky 11 z 1 
  • 
28.10.2004 15:09:37
Dobry den,
mame doma velmi podobny problem s 9letym synem. Do treti tridy mel same jednicky a nyni ve ctvrte pridala pani ucitelka na tempu vyuky, tak uz nezvlada.
Psychologove, neurologove a psychiatri nam davaji ruzne rady a leky, presto je vychova ditete s timto syndromem ubijejici. Alespon jsme dosahli drobnych ulev v domacich ukolech a telocviku - kdy ho ucitelka ponizovala pred ostatnimi detmi, ze neni schopen preskocit svihadlo a je brambora atd.
Dalsi problem je se zarazenim mezi ostatni spoluzaky, porad neco vykrikuje, upoutava pozornost, provokuje deti i ucitelku, rusi je. Pak mu ucitelka da za trest nejake cviceni a on z toho ma trauma a pocit ukrivdenosti.
A to nemluvim o jeho uhlidatelnosti. Hraje si venku s detmi, vsechny deti se rozhlidnou jestli nejede auto jen nas syn vleti pod auto i na kole, i po te, co mu to s manzelem nekolikrat vysvetlime. Vyleza tam, kam by to ostatni deti nenapadlo, dela neuveritelne veci, napr. posledni den prazdnin vypil jed, byl v zatavene lahvi ...odhryzal viko a pak dolil vodou, abych to nepoznala. Nastesti jsem si toho vsimla po 15minutach, tak ho zachranka odvezla vcas do nemocnice. Mame jeste rocni holcicku a kazdy rika, jaka je s miminkem prace,ale oproti synovi je to prochazka ruzovym sadem. Kdyz uz to vypada, ze se zhroutim z jeho napadu, uklidnuju se jen tim, ze nema treba najakou smrtelnou nemoc, nebo neni nevidomy.....
Vsem rodicum podobne postizenych deti preji pevne nervy. Nada
 Příspěvky 11 z 1 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.