| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Bezbolestný porod

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
Yanni
27.9.2010 16:39:05
Ahoj,
jsem cca ve 3. týdnu podle posledního dne menstruace. První příznaky jsem zaregistrovala hned snad v tom 1. týdnu. Měla jsem pocit, že mám větší, plnější prsa. To bylo asi první, čeho jsem si všimla. Menstruaci jsem pak nedostala. Udělej si test. Těhotná můžeš být i pár měsíců, i když máš menstruaci. I tak bych popř. kontaktovala gynekologa. V krvi je zvýšené HCG znát brzy...
adel
20.9.2010 16:41:20
dobry den chtela bych se zeptat.jsem 16 dnu po porodu a vytok uz nemam sem po nastrizeni hraze a s pritelem uz mame na sex hroznou chut ale vsude pisou neco o infekci tak co kdyby sme skusili sex s kondomem?moc prosim odpoved gynekologa se stydim zeptat.predm dekuji:) kacrová
  • 
5.1.2010 8:28:28
Dobrý den, těhotná ještě nesem, ale chystám se nato už skoro dva roky. Jedinou mou překážkou proč neotěhotnět je šílený strach z porodu, tak strašně se bojím bolesti, že na to nemohu ani pomyslet, poradte mi prosím jak se s tím člověk má vyrovnat, koho navštívit atd.
  • 
7.7.2009 18:13:59
Holky,
je fakt, ze kazdy porod proziva jinak.
Muj prvni byl naprosto bez problemovy. Mozna to bylo i tim, ze poprve nevite co Vas ceka. Pomohly mi hodne i knizky, jak cvicit v tehotenstvi a jak dychat pri porodu. Spravne dychani a tlaceni je moc dulezite. Alespon mne se to vyplatilo. Od velkych bolesti byla mala za necele 2 hodky venku.
Momentalne jsem ve 23. tydnu tehotenstvi a moje psychika neni takova jako pred 3.5 lety. Ne, ze bych se bala, ale nejsem v takove pohode, jako pred tim. Mozna je to i tim, ze nebudu mit stejneho porodnika. Urcite i tento fakt hraje velkou roli. Tak se spoliham na to, ze druhy porod je obecne znamy za lehci nez ten prvni. I kdyz, bohuzel, znam i vyjimky.
Chce to psychickou pohodu a varovnanost.
Hodne zdaru
  • 
16.3.2009 19:18:25
Já sem měla dva porody a každý byl jiný,ten druhý byl o dost horší,ale kratší,v životě sem tak velkou bolest nezažila,a mojím cílem bylo co nejrychleji to ukončit,říkali mi paličatá maminka,nevnímala sem ani manžela u porodu,ale to vše vynahradilo štěstí,když mi položili maličkou na bříško,a to za to stojí.
  • 
22.7.2008 10:15:04
Dobrý den,
chci se zeptat je to 3 týdny co jsem vysadila HA a pokoušíme se s přítelem o miminko.Mám bolesti v podbřišku a velmi citlivá prsa.Také mám silný bilý výtok.
Myslite, že by jsem mohla byt těhotná? MS mám dostat až 7.8.2008
Moc se na miminko těšíme!!
Děkuji za odpověď
  • 
7.10.2007 17:13:13
Dobry den chtela bych se zeptat beru antikoncepci a vzala sem si posledni prasek abych mela tyden na prichod menstruace.A v ten den sem se vyspala s pritelem a nemel kondom chrani me ten prasek i na dalsi den?
  • 
7.10.2007 17:01:07
Dobry den chtela bych se zeptat beru antikoncepci a vzala sem si posledni prasek abych mela tyden na prichod menstruace.A v ten den sem se vyspala s pritelem a nemel kondom chrani me ten prasek i na dalsi den?
  • 
4.10.2007 12:57:40
Ahoj mám 2syny ve věku 3 a 7 let první syn je narozen normální cestou a druhý císařským řezem.Z vlastní zkušenosti mohu říct že přirozený porod může být bezbolestny,jen se na to psychycky připravit já si říkala že jsem na havajii a ono to opravdu zabralo zvládla jsem porod za necelých 5hodin a bylo to ,to nejkrásnější v mém životě tak že záleží na každé mamince a její psychyce.
  • 
27.9.2007 14:00:02
Dobrý den,
s manželem se snažíme o miminko jen pár týdnů, ale pociťuji na sobě změny, které běžně nemám. Menstruaci jsem již 4 dny nedostala a jindy se mi dostaví v termínu. Cítím bolení prsou, mám je citlivější a mám pocit, že je mám nalitější.
Každé ráno mě pálí žáha a dokud se nenajím, tak nepřestane. Bolí mně v podbřišku, spíše vaječníky. Mohla bych být těhotná?
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.