| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice Žatec o.p.s.

 Příspěvky 110 z 50 [Dalších 40 >>]
wercca
30.8.2012 12:32:17
Žateckou porodnici jsme byli navštívit. Sestra, která se nás ujala byla velmi milá, všechno nám ukázala, vysvětlila a sepsala porodopis. Rodit tu můžete od 35. týdne. Mě to teprve čeká, tak doufám, že bude vše ok. O jiné porodnici jsem ani neuvažovala - vzhledem k tomu, že budu rodit poprvé a nevím co mě čeká, beru jako jednoznačné plus, že bydlím hned za rohem a mohu tam být za pět minut.
14.1.2011 17:16:17
V Žatci jsem rodila 21.3.2010. Sestry na gyndě na příjmu trochu protivky ale na porodní asistentky a dětský sestry si stěžovat nemůžu, byly super. A doktoři taky. Akorát paní primářka z dětskýho mi pobyt v nemocnici dokázala opravdu znepříjemnit. Někoho s tak arogantním a nelidským přístupem jsem dlouho nezažila ~7~~8~~7~~8~
Evča,Verča a Terezka
12.5.2009 13:04:37
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat žatecké porodnici.Jsem ráda že jí zase otevřeli,byla sem velice spokojená jak se setřičkami tak s doktorami.Rodila jsme 2.4.2009 s doktorem Ježkem,byl velice lidský a nebála jsme se ho na cokoliv zeptat.Porodní asistenta byla na mě taky moc milá.Manžel byl u porodu a taky byl spokojený,byl mi velkou oporou,doporučuju to všem.Jestli se ještě někdy rozhodneme pro třetí mimčo,půjdu zase tam~R^
14.4.2009 16:02:31
..
heluša
  • 
18.4.2008 20:16:51
TĚHULKO, s dvojčátky zkušenost nemám, ale kdybych je čekala, tak tedy rozhodně nesázim na malou porodnici. Není to přece jenom standardní porod, ať donosíš, či ne a rozhodně budeš ráda za jistotu. Volila bych velkou porodnici (v Praze), která Ti zaručí, že v případě komplikací bude při ruce veškeré v dnešní době nejmodernější vybavení. Mmch žeteckou pordnici před týdnem zavřeli. Helča
  • 
11.4.2008 23:35:46
Touto cestou bych chtěla poděkovat celému personálu gynekologicko-porodnickému oddělení. Měsíc jsem ležela na gynekologii, kvůli vysokému tlaku v těhotenství. Musím všem moc poděkovat za to jak se o mě starali veškerý personál doktoři, sestry i uklízečky. Všichni se chovali velmi profesionálně. Byla jsem tam velmi spokojená a doporučuji Žateckou nemocnici. Musel mi být udělán císařský řez, v době čekání na operaci jsem byla na první době porodní a tam se o mě starali porodní asistentky, které se chovali naprosto profesionálně a lidsky. Krásně mi tam utekl čas, než jsem šla na operaci, bylo to pro mě velmi pozitivní a pohodový, díky tomu jsem ani neměla strach a nic si nepřipouštěla. Po operaci se o mě velmi dobře starali, pak jsem byla převedena na novorozenecké oddělení, kde se ke mě taky velmi profesionálně a kvalitně starali,dětské sestry ohledně novorozence, porodní asistentky ohledně nás matek a doktoři. Proto je moje velké přání se na toto oddělení ještě jednou vrátit s druhým dítětem. Chci taky poděkovat primáři gynekologie panu Mudr. Havlíkovi za narození dcery Magdaleny. Všem doporučuji Žateckou nemocnici. S pozdravem a úctou Měkynová
Dana Trilčová
  • 
18.3.2008 14:32:48
ahoj všem, ráda bych napsala zkušenosti s touto porodnicí. I já se rozhodovala mezi touto nemocnicí a nemocnicí Chomutov. Díky vysokému tlaku a velikosti miminka jsem byla hospitalizována v žatecké nemocnici a poté jsem zde porodila chlapečka 12.2.2008. Můžu říci, že jsem moc ráda, personál je zde moc příjemný od sester až po lékaře. Je jedno jestli se jedná o gynekologické, porodní nebo novorozenecké oddelení. Na novorozeneckém sestřičky se vším ochotně poradí, samy od sebe ukážou jak zachazet s miminkem. Je zde čisto. Jediný co mi to kazilo byl pan Mudr Flaška, který je dost neomalený. Kdo se rozhoduje, vřele doporučuji tuto porodnici. Je škoda, že odchozí pan primář Rychnovský, který mě odrodil. Je to profesionál.
9.3.2008 20:21:13
Milé maminy, jsem sice teprv v počátku 3 měsíce těhotenství, ale nedalo mi, abych se nezajímala o porodnice. Vaše příspěvky mě jen utvrdily, že Žatec je dobrá volba. Očekávám ale dvojčátka a nevím, zda jsou tam na to vybaveni, kdyby došlo k předčasnému porodu. Nemáte některé maminky od dvojčátek zkušenosti?
Eva
  • 
18.11.2007 15:16:57
Rodila jsem císařským řezem, takže jsem strávila v porodnici delší dobu, sestřičky i doktoři jsou skvělí!! Mohu jen doporučit. A touto cestou jim chci také poděkovat za skvělou péči jak o mě, tak o mimčo.
gabriela ferancová
  • 
9.10.2007 9:02:39
V Žatci jsem rodila před necelým měsícem. Porod byl vyvolávaný, takže jsem noc předtím strávila na gynekologii. Druhý den ráno mě přemístili na porodní sál, měla jsem k dispozici vanu, míč, žebřiny, pohybovat jsem se mohla dle libosti. Monitorování pouze krátkodobé, sestřička chodila pravidelně poslouchat ozvy miminka, ale nijak mě neomezovala, pokud jsem byla zrovna ve vaně, klidně řekla, že přijde za pár minut. Porod nakonec skončil císařským řezem, takže jsem se na gynekologické oddělení vrátila a pobyla si tam další dva dny a musím vyjádřit svůj dík a obdiv sestřičkám, jak se hezky staraly a byly ochotné a obětavé. Postel mi převlékly klidně i ve 3 ráno, když bylo potřeba. Když přišel manžel na návštěvu, přivezla nám dětská sestřička miminko na pokoj, ať můžeme být všichni spolu. Lékaři s profesionálním a zároveň lidským přístupem, sestřičky úžasné, příjemné prostředí, opravdu není nic, co bych mohla vytknout. Mám již zkušenosti s jinými porodnicemi a tato v mém subjektivním hodnocení vyhrává na celé čáře. Takže žateckou porodnici všem maminkám mohu jen doporučit.
 Příspěvky 110 z 50 [Dalších 40 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.