| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou

 Příspěvky 110 z 53 [Dalších 43 >>]
30.1.2008 19:59:50
Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat všem kdo se vzorně starají o maminky při porodu i na šestinedělí.19.1. se mi narodila dcerka Kateřina.Manžel nemohl být u porodu,ale vůbec jsem ho nepostrádala.Noční PA zůstala se mnou a pomáhalal mi jak to jen šlo.Porod byl rychlý.I denní PA dělala co bylo v jejich silách,aby mi alespoň částečně utlumila bolestivé kontrakce.Paní doktorka Dragounová se snažila nenastříhnout,ale hráz se dostatečně neuvolnila a tak se bez toho neobešla.
Pro nastávající maminky.Šestinedělí je po rekonstrukci (kromě oken) a tak je jedno sociální zařízení max.pro 4 ženy. Mají tam i několik jednolůžkových normálních pokojů.
Já byla naprosto spokojená jak se zázemím tak i službami.Sestřičky i lékaři dělají vše na 100% a milý úsměv jim z tváře mizí jen vyjímečně.
30.6.2007 21:21:22
Paní Evo.Děkuji za kontakt.
Vím jak dlouho trvá cesta do Prachatic.Pracovala jsem tam a dojížděla od nás.Ale v létě je to jiné než v zimě.A jako vícerodička mohu očekávat rychlejší porod.Teď mne to čeká na konci ledna a pokud bude sněhu jako předloni,že se budou lámat stromy pak je cesta do Prachatic hazardem,který nechci podstoupit.A také vím jak je to tam v zimě s udržbou silnic.Dokud sněží tak se ani nesnaží projíždět a sypat silnice.Sama uznáte,že bych tím ohrozila miminko i sebe,kdybychom někde uvázli a já porodila v autě. Nechci malovat čerta na zeď,ale i tuto variantu musím připustit.Velmi ráda bych znovu rodila tam kde na mne a manžela byli vlídní a ochotní pomoci nad rámec svých povinností.
Ale musím se připravit i na variantu,že budu muset do Budějovic,kde se zrovna moc nepřetrhnou a spíše Vám dají na jevo,že je otravujete. Ještě jsednou Vámděkuji za kontakt na soukromou PA.
29.6.2007 16:12:52
No vidíte, já u Apolináře rodila své dvě děti také, ale teď se chystám pro změnu do Podolí. U Apolináře probíhá, nebo probíhala, rekonstrukce sálu a funguje jen jeden, takže mám zprávy, že je tam dost natěsnáno, ale to je teď asi všude. A odd. šestinedělí nebylo nic moc.
Karolína
Eva
  • 
28.6.2007 22:18:42
Ahoj Karolíno,zde ti posílám telefo a mail soukromé porodní asistentky
Dagmar Kučerová,tel.608840720
mail kucerova.dagmar@seznam.cz
hodně štěstí Eva
Eva
  • 
28.6.2007 22:18:40
Ahoj Karolíno,zde ti posílám telefo a mail soukromé porodní asistentky
Dagmar Kučerová,tel.608840720
mail kucerova.dagmar@seznam.cz
hodně štěstí Eva
Eva
  • 
28.6.2007 22:10:13
Paní Lidko ráda Vám pošlu telefoní číslo či mail,ale vím,že do CB určitě nejezdí,ale také vím že cesta z CB do PT trvá 30-45 min a dá se to úplně krásne zvládnou.
Soukromá porodní asistentka D.Kučerová,tel 608840720,mail:kucerova.dagmar@seznam.cz
Uvidíte,že s asistentkou se dokážete domluvit a budete moc spokojena,je úžasné mít sebou známou osobu,profesionála,
Přeji klidná průběh těhotenství a hodně štestí Eva
28.6.2007 20:14:22
Paní Evo.
Taky mám velmi dobrou zkušenost z Prachaticemi(po hororové v Č.B).Chtěla jsem se zeptat zda by jste mi mohla také poslat kontakt na Vaší soukromou PA a zda by byla ochotná dojet do českobudějovické porodnice.Mám termín koncem ledna a do Prachatic je to od nás 60km.Pokud by byla cesta nesjízdná tak mi nezbyde nic jiného než příšerné budějovice ty jsou od nás 12km. Předem moc děkuji.

Paní Karolíno přeji krásně prožitý porod ať to bude v Prachaticích nebo v Praze.Kamarádka si nemůže vynachválit Apolináře. Lidka
28.6.2007 17:00:11
Milá Evo,
díky za odpověď. Nevím, zda bych využila služby porodní asistentky už nyní, Prachatice mám v záloze pro případ, kdyby porod přišel dřív a zastihnul mně v šumavských hvozdech. Čekám třetí dítě, tak není jisté, zda bych stihla dojet do Prahy, nehledě na to, že v tomhle případě bych se vezla do porodnice s největší pravděpodobností sama. Ale jsem ráda za pozitivní zkušenost a pro jistotu mi prosím ten kontakt pošli na můj mail.
Zdraví Karolína
Eva
  • 
28.6.2007 13:15:14
Ahoj Karolíno,jesem ráda,že můžu nabídnout své zkušenosti s Prachatickou prodnicí.Péče,které se mi tam dostalo nemělo chybu,všechny sestřičky byly úžasné,prostředí příjemné,je zde možnost 2 nadstandartních pokojů,kde po celou dobu pobytu může být otec dítětě nebo někdo z příbuzných.Z vlastní zkušenosti můžu jen a jen doporučit služby soukromé asistentky,která mi již před porodem byla k dispozici 24 hodin,na telefonu,po celou dobu porodu a zároveň po celou dobu pobytu v porodnici,zároveň mi porod domluvila s lékařkou,takže během porodu jsem si tam nepřipadala jako někde v průchoďáku,kde každý přijde,zeptá se a odejde.Prostě na porod a celý průběh pobytu vzpomínám s radostí a určitě budu tyto služby doporučovat všem svým kamarádkám a známím.Prostě bylo to úžasné.Budeš-li mít zájem,můžu ti napsat kontakt na soukromou porodní asistentku.Krásný den a dobré rozhodnutí Eva
 Příspěvky 110 z 53 [Dalších 43 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.