| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Američané si oblíbili utrazvukové večírky

 Příspěvky 110 z 31 [Dalších 21 >>]
Irena
  • 
16.12.2013 13:51:37
Já osobně bych to obrátila - na Moravě a dílem v Čechách :-) (na Moravě jsem se narodila a žila 23 let)
jentak
  • 
16.12.2013 12:45:30
Nic, základní věcičky /tedy co pro mimčo na sebe/ jsem měla u našich a byly to věci, které jsem měla vypůjčené. A k čemu dopředu. Vše se dá dnes koupit kdekoli a kdykoli, tak proč to řešit dopředu? Navíc jak říkám - když jsem pověrčivá.
15.12.2013 23:18:53
Deniso, ja zrovna nemyslela Tebe, ty jsi se vyjadrila hodne mirne a slusne, oproti tomu, co ctu obcas v diskuzich treba na idnes.cz.

Ja tady taky vidim veci, ktere se mi nelibi, plno. Ale to je vsude!
Vidis, Tebe by taky stvalo, kdyby se Americani verejne na webech vyjadrovali, ze Cesko je smradlava zeme a nezname sprchu...na zaklade tydeniho pobytu treba v Ostrave a jizdou autobusem c. 45.
Tak me stejne vytaci, kdyz se o amicich pisou nepravdy na zaklade toho, ze jedna znama byla na 14 dni v Severni Karoline.

A ja bych se stejne tak bila za Cechy, kdyby mi nejaky american, na zakladen 14 denniho pobytu v Albanii, rekl, ze my vychodoevropani zijeme ve strasne bide.

Toz tak, vsechno dobre a krasne svatky!
Jan Malý
  • 
15.12.2013 0:39:06
No ono češi hlavně nenávidí zřejmě sami sebe. Když navštěvují různé diskuse, to je masakr, to je nenávisti jeden vůči druhému.
Ale k věci mám dvě děti, ale zřejmě tenkrát se to bralo trochu jinak nebo já to bral trochu jinak. Tak jak se blbne kolem těhotenství dnes, mi někdy rozum zůstane stát. Okamžitě se na face vyvěšují ultrazvuky, vystavuje nahé břicho, celý svět musí vidět břicho manželky a pidi tvorečka. Nezlobte se, ale můj názor je, že to je záležitostí pouze v rodinném kruhu. Mě tenkrát lezly na nervy řeči příbuzných při prvním potomkovi, při druhém těhotenství manželky, jsme oba mlčeli do té doby dokud to šlo a i potom jsme moc oba nesdíleli nadšení příbuzných i když na kluka jsmese těšili, ale byl to náš svět.
Hanča
  • 
14.12.2013 12:38:17
Killi, já se tomu nedivím. Němci nás okupovali, nejprve jsme teda byli součástí Rakousko-Uherska, ale Slovani byli v pozadí, Rakušáci se bratříčkovali jenom s Maďary. Taky by mi vadilo být pořád "ten druhý", o nějaké rovnoprávnosti národů nemohlo být ani řeči. Pak nás okupovali Němci, poté Rusové, no, a Američani mají "své zájmy" po celém světě, ani se nedivím, že jsme vůči nim ostražití. Nejsme sami, vůči Amíkům je ostražitých více národů. Kamarád-tramp a velký cestovatel mi vyprávěl, že si v Americe koupil řadu super věcí pro tramping, a když pak přijel třeba do Jížní Ameriky, měl s tím potíže, protože ho považovali za Američana, za vojáka, dokonce ho kvůli oblečení vyslýchali na místní policii a on měl dost problém je přesvědčit o tom, že je Evropan, Čech a že má ty věci jen proto, že jsou výborné pro cestování.
Klarisanek
14.12.2013 12:03:52
Predne, pokud nekdo napise, ze nevedi co roupama, tak to nesvedci snad o nejake nenavisti vuci celemu narodu, dle meho ani o tom, ze se tim mysli vsichni Amici, nejenom ti obchodne zdatni, kteri zalozili byznys na pujcovani UTZ. A pokud uz vliv techto aktivit resi odbornici a varuji pred jeho sirenim, tak zrejme obliba techto vecirku roste a neni to jen ojedinela akce. Osobne mam USA velice rada a rada jsem tam zila, ale proste sem si tam vsimala nekterych nesvaru, ktere Amerika ma. Az se tu budeme bavit o nesvarech v nasi vlasti, tez nesmim nic k tomu napsat, aby me nekdo neoznacil za vecne remcajiciho Cecha, kteremu se tady nic nelibi. Ty jsi taky napsala, ze dle Amiku Cesi smrdi, je to samozrejme pravda, ale nesmrdi vsichni.
.kili.
14.12.2013 8:57:47
"kolik maji cesi nenavisti vuci americanum"

neřekl bYch, ýže jde o nenávist, ale jen o jisté antipatie. Ty mají Češi stále,
buˇ%d Němce, nebo Rusy neboamiky - to jak zrovna jde čas. I v Čechách a d¨ílem ina Moravě platí , že malé i velké obce mají společnou vadu : závist v nich je průvodkyní slávy a lidé nevěří těm, kkteré vidí vynikat nad průměr.
.kili.
14.12.2013 8:53:32
"ostatní národy líčí život v jiné zemi pouze na základě minimálně ročního nepřetržitého pobytu "

Na rozdíl od Vás já nevím, na základě čeho si počínají jiné národy.
Justýna
13.12.2013 22:24:33
Bože to je zase pitomost,nebudu kupovat na dítě nic dopředu, co by kdyby? ~8~
Ani kočár nebo postýlku?
Justýna
13.12.2013 22:20:39
Mně stačilo vidět několik dílů výměny manželek-USA,a těch obtloustlých tam byla naprostá většina.~;) ~t~
 Příspěvky 110 z 31 [Dalších 21 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.